keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Kuvia reissulta

Tässä olis näkymät hotellin parvekkeelta, allas oli kiva ja tuossa keskellä oli näytöksiä, nurmikolla liikuntatunteja ym. Alikulku oli rannalle ettei tarvinut tuon tien yli mennä!

Ylibuukkauksen vuoksi saatiin seuraavana päivänä hedelmäkori lohdutukseksi ja viimeisenä päivänä 2h pidemmäksi ajaksi huone ja samalla ylimääräinen lounasbuffet! Eli ihan hyvin hoidettu moka :)

Salille menossa, piti käyttää pikkutoppia kun täällä Suomessa niitä ei kehtaa koskaan käyttää :D Sali oli hyvä, ainoa puutos oli normaali leuanvetotanko, semmoinen leveäotetanko löytyi kahdesta kohtaa.. Myös pohkeita ei voinut oikein treenata muuta kuin tangolla kyykkytelineessä.

Ihottuma, kuka tunnistaa? Meni ohi antihistamiinilla, mutta jäi pienet kohoumat tuohon kaulalle pariksi päiväksi.

Pakollinen hauispose. Syömään menossa, meikkiä nolla (en käyttänyt koko lomalla muuta kuin irtopuuterina mineraalipuutereita, koska niissä on 15 suojakerroin. Ehkäisi muuten kasvojen aurinkoihottuman, muualle kroppaan tuli joten ei ollut poikkeuskerta! Jos jollain on sama ongelma, niin suosittelen testaamaan.

Maisemakuvia en juuri ottanut, kun ei ne kiinnosta ketään. Tässä kuitenkin Antalyan vanhasta kaupungista Hadrianuksen portti. Kuvia tuli muutenkin räpsittyä vain parikymmentä, Thaimaan pariin sataan verratuna.

Kauniit käsikarvani blondaantuivat lomalla...

Viimeiset lomapäivät oltiin siis vanhassa kaupungissa, jonne mentiin taksilla. Hintaa matkalle tuli 25 liiraa ja kesto n.20min. Ei hirmu halpaa kuitenkaan. Ruoaksi tuli kebabia, mikä oli kalleinta mitä ikinä syönyt, edes Suomessa! Ei tuolla siis ruoka mitenkään halpaa ole, ja paikalliset on sutkeja kuin mitkä. Kysyin saako lihapulla-annoksen kasviksilla, eikä ranskiksilla. Tarjoillija sanoi että voi tehdä salaatin lisäksi tarvittaessa. En pyytänyt sitä, vaan tilasin vain ruoka-annoksen. Salaatti tuli kuitenkin, mikä olisi ollut muuten ok, mutta hinta oli kalliimpi mitä sama salaatti tilattuna listasta.. Lisäksi palvelumaksut ym. lisättiin laskuun automaattisesti vaikkei listassa niistä mitään mainittu. Halvalle ruoalle nousi hinta samantien 25% noiden vuoksi. Sutkipulkit.

Jos jotain hyvää, niin kavereita saatiin paljon! Myös niin hyviä, että saatiin erikoishinnat tuotteista. "Hello my friend, come here, special price! Just for you my friend!" Jep.

Suomalaisiksi meitä ei kukaan tunnistanut, ehdotettiin Saksaa, Ruotsia, Hollantia, Venäjää ym. Ja Suomen lentokentällä myyjä alkoi puhumaan mulle englantia! :)

Paluumatka oli aika tuskainen, 03.30 herätys ja 4.00 lähtö kentälle. Välilasku parin tunnin odotuksella Istanbulissa ja sitten Helsinkiin, josta autolla Ouluun. Perillä oltiin 23.00. Ei väsyttänyt! Menin seuraavana päivänä vasta iltapäiväksi töihin kun oli vähän tuskaista herätä ajoissa. Mutta kiva loma oli ja jäi hyvä mieli sekä hyvä rusketus muistoksi. Nyt jaksaa taas painaa ylipitkiä päiviä loppukuun.

2 kommenttia:

  1. Heipsan! Kattelin noita sun vartalokuvia, ja tuli mieleen, kun sulla on mukavan timmin näköinen vatsan alue, että auttaako monipuolinen keskivartalolihasten (tai vatsojen) teko hieman leventämään tuota vyötärön aluetta? En tiedä, selitinkö kysymyksen aivan oikein, mutta jos on kapea vyötärö, niin leventävätkö ne treenatut lihakset ollenkaan. :D Itseäni nimittäin hirvittää suhteessa kapea vyötärö lantioon nähden, ja kun olen talveksi lautavatsa-projektia luomassa, niin toivoisin jollakin tapaa saavani vyötäröllekin hieman massaa lisää. Näyttäisi tasapaksu keskikroppa paremmalta tiukalla masulla. :)

    VastaaPoista