lauantai 10. heinäkuuta 2010

Lomapäivitystä

SUNNUNTAI
Lauantaina saavuttiin 23.30 ja hotellihuoneemme oli jo buukattu muille. Mentiin naapurihotelliin taksilla ja saatiin kuitenkin kaikki edut hotellilla, eli aamusta heti takaisin porto belloon ja aamupalalle (joka olikin uskomattoman monipuolinen ja just mun makuun). Noutopöydästä löytyi juustoja, kasviksia tuoreina ja marinoituina, leikkeleitä, makkarat ja erilaiset munaruoat, jotain lihatuotteita, hedelmiä, jälkkäreitä, miljoonaa eri leipää, puuroja, jogurtteja, muroja, kuivamuona... Monta pöydällistä eri tuotteita! Lounas ja päivällinen ei kyllä kalvenneet aamupalan rinnalla ja kun yöpalakin oli vielä samanlainen niin maha kiittää loman jälkeen. Ja jos ruokien välissä tuli nälkä niin kahvibaari, 5 erilaista snackbaari-jäätelöbaari-baaribaari -yhdistelmää piti huolen että aina oli joko syömistä tai juomista tarjolla. Muutama tunti päivän aikana oli niin etten löytänyt naposteltavaa jostain, onneksi nekään ei ollu peräkkäin. Allasalue on siisti ja iso, siellä maattiin muutama tunti. Lämpöä on kovasti, UV-indeksi 9 ja korkein päivälämpö oli 34C. Onneksi kertoimia oli, niin ei tullut punaruskeaa minusta. Vähän väriä sain jo eka päivänä, hirveitä muutoksia en edes yritä kun pelkään palamista niin pajon. Kunhan on lämmin ja rentoa sekä hyvä hömppäromaani kourassa. Lauantaiaamu alkoi tietenkin ruoan jälkeen treenillä ja samoin ennen päivällistä käytiin treenaamassa. Kevyttä aamuisin ja iltaisin aina yhden lihasryhmän/lihaksen kova rääkkitreeni. Tänään kyytiä sai ojentajat. Aamun treeniin kuuluu aina penkki, leuat, kyykky ja vatsat eri variaatioilla ja oikeasti kevyehkösti, ei tullut edes hiki kun on niin hyvin ilmastoitu sali. Tänään olisi tarkoitus vielä käydä kävelyllä ja sitten iltapalalla ja nukkumaan. Huominen ohjelma näyttää aikalailla samalta kun tämän päivän! Sillä erolla, että rannalla haluttais käydä katselemassa ja iltatreenissä vaihtuu kohdelihas ;)

MAANANTAI
Toinen aamu alkoi loistavasti, puhelin oli sammunut ja kello ei herättänyt. Nousin kymmeneltä ja aamupalatarjoilu loppuu silloin. Onneksi yhteentoista asti on ruoat näkösällä, mutta valikoima vain semmoinen mitä on jäänyt. Siihen piti tyytyä, puuro oli yllättäen aamun paras anti! Aamutreeni päätettiin siirtää iltatreenin yhteyteen, koska oli hinku jo rannalle, jonne puoli kahdentoista aikaan päästiin lopulta. Keli on hikinen ja tuulta ei ollut, joten rasvaa lisäsin koko ajan. Iho oli kuin saunassa istuessa ja vettä meni litroja. Lounaalle mentiinkin jo yhden jälkeen ja nälkä ei ollut vielä kova, piti kuitenkin syödä reilusti, koska päivällinen alkaa vasta seitsemältä ja välipalaherkkuja ei haluttanut tänään mennä napostelemaan. Loppupäivä meni myös rannalla ja uidessa – merivesi oli lämmintä ja ei pitkäksi aikaa riittänyt helpottaan oloa. Kuuden aikaan lähdettiin salia kohti ja kasiksi päästiin päivälliselle. Poikkeus päivärutiiniin tehtiin, kun varattiin seuraavalle päivälle tenniskenttä viideksi. Eli aamutreeni, tennispeli ja iltatreeni luvassa! Kävelyllä täällä ei jaksa hirveästi käydä, kun nuo lähimaisemat koostuu hotelleista enimmäkseen. Ehkä sitten pari viimeistä päivää, jotka vietetään vanhassa kaupungissa sataman lähellä. Siellä saattaa olla nähtävääkin hieman, ja jos intoa riittää, niin ostettavaakin ehkä. Saa nähdä! Nyt vielä aulabaariin istumaan hyvän kokiksen kanssa ja katselemaan muiden juopottelua!

TIISTAI
Eilen olikin vielä iltaohjelmaa luvassa allaslavalla, katseltiin sitä parvekkeelta kun penkit oli täysiä. Oli ninjaa, voimistelijoita, hyvä breakdance–ryhmä, tulennielijä-fakiiri ym. ihan taidokasta esitystä. Pelotti ainakin sen fakiirityypin puolesta kun meni hyppimään lasinsirujen päälle ja sen mahalle tiputettiin pari puukkoa korkealta. Auts. Tämä päivä lähtikin hyvin, kun aamupalalle kerkesi jo yhdeksäksi. Aamupäivä oli puolipilvistä ja sitten puolen päivän jälkeen alkoi paistaa kokonaan. Altaalla meni tämäkin päivä siis, paitsi että viideksi piti asentaa tennismaila kouraan. Tennis meni ihan hyvin, jos ei pahimpia kärtykohtauksia oteta huomioon. Kyynärvarsi oli jumissa ja ranne meni kipeäksi, ja kun ei jaksanut puristaa mailaa niin meni vähän heikosti välillä – ja sekös ärsytti. Yleisöäkin saatiin välissä, mutta siihen täällä on tottunut. Salilla katsotaan naama pitkällä kun olen ainoa nainen joka tekee muutakin kuin juoksumattohölkkää. Varsinkin jos teen mavea ym. liikettä, jota siellä ei edes miehet tee! Tosin pari kertaa kun ollaan jotain tehty, niin heti perään on tullut joku mies/poika ja tehnyt samaa liikettä perässä. Ehkä niitä vain ujostutti ja kun näki, että muutekin tekee niin uskaltaa. Kuka tietää?

KESKIVIIKKO
Luulin eilen palaneeni, koska kaula meni ihmeen punaiseksi ja oli ärtynyt ja kutisi. Tänään aamulla se oli vähän siistimpi, mutta rannalla meni ihan kauheaksi. Kutina oli ihan uskomaton ja pienikin hipaisu sai koko kaulan alueen tuntumaan yhdeltä ärtyneeltä sääskensyömältä. Yritin lisätä aurinkorasvaa ja olla mahallani vain, ja huoneessa laitoin aloe veraa. Hassua oli, että alue levisi hieman ja tuli punaisia pilkkuja reunoille. Aloin epäillä jo jotain ruoka-allergiaa tai ihottumaa, ja kun antihistamiini vähensi punoituksen puoleen, niin jotain sellaista se nyt ilmeisesti on sitten. Eikö riitä, että saa auringosta näppyläistä ihottumaa, pitääkö saada vielä jotain kutiavaa punaista läiskääkin!? Toivon ettei ole auringosta, vaan huonosta rasvasta tai jostain. Ja toivottavasti ei kestä kauaa, tuo kutina on ihan sietämätön. Rannalla meni muuten tämäkin päivä, aamulla kevyehkö perusvoimatreeni, jossa käsipainopenkkiä, askelkyykkyä ja ylätaljaa ja illalla tehtiin mavetreeni. En muuten tiedä mikä järki meni mun päähän, vai onko loppukin järki lähtenyt auringossa, kun laitoin eilen minishortsit salille. En ajatellu nimittäin yhtään, että oli syväkyykkytreeni edessä. Ahdisti ihan hirveäsi ja pyysin avokkia seisomaan mun selän takana suorituksen ajan, sillä täällä ei katella varovasti peilin kautta, vaan tuijotetaan naama virneessä ihan avoimesti. Hienoa. Hyvin jaksoi kuitenkin tehdä 40kg:lla ihan peppu 10cm maasta tasolle asti. Muutenkin tuntuu että voimatasot on hyvät kun syö hirveästi ja lepää vielä enemmän! Olispa useammin loma ;)

1 kommentti:

  1. Hei, haluaisin tehdä sellaisen tehostartin/kiinteytyksen, niin millaista ruokavaliota/liikuntaa suosittelet? Mitat 165/62. Joku äkänen viiden päivän tehoputki ja sitten millaista pitemmällä tähtäimellä kannattaisi harrastaa/syödä?

    VastaaPoista