maanantai 22. marraskuuta 2010

Kuvia vähän sieltä sun täältä!

Kokeilin viikko sitten ekaa kertaa elämässäni risoton tekoa. Kuullotin sipulin, valkosipulin ja riisin voissa, lisäsin valkoviiniä ja kalalientä pikkuhiljaa kunnes riisi oli lähes kypsää. Sitten lisäsin kermaa, mausteita, kovaa juustoa raasteena, mereneläviä ym. Risoton päälle tuli valkosipulissa ja persiljassa kypsennettyä katkarapua ja juustoa. Tässä tulos:Lisäksi kävin hiusmallina päivän muutama viikko sitten, vihdoin sain kuvankin:Värjäystä ei näe hyvin, mutta kyseessä liukuvärjäys, edestä ja alta tumma ja päältä takaa liukuvärjätty latvoja kohti vaaleammaksi. Hieman erottaa kun katsoo takaosaa latvoista. Myös kerrostusta tuli paljon ja hiuksien painosta ehkä puolet pois. Kuvassa etutukka on vielä kiinni pinneillä, ne on vielä lyhyemmät kuin näkyvät hiukset.

Tässä kuva muotinäytöksestä ja siinä näkee hyvin minkälainen pehko mulla oli ennen tuota leikkausta:Kampaajaraukka oli ihan paniikissa kun tulin kampausta varten paikalle. Mikään suunnitelluista kampauksista ei sopinut kun hiusta oli liikaa. Pari yritystä ja luovutus - lopputuloksena pelkkä ponnariletti :D Meikki on vähän mitä on, huulet liian punaiset ja kulmat värjäämättä, mutta näkeepähän vähän erin näköisenä itseään välissä. Kyseessä Rajalla- ostoskeskuksen näytös muutama viikko sitten.

Treenit sujuu muuten ihan hyvin, voisin laittaa seuraavaan postiin taas vähän päivitystä ohjelmasta ja tuloksista. Nyt on 1 virallinen dieettiviikko takana ja 2 vähän kevennettyä viikkoa. Lopputuloksena melkein 2kg lähtenyt. Loppuviikkoon mennessä tarkoitus päästä alle 58kg! Kyllä tämä maha tästä ennen joulua sulaa pois :)

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo kerrostettu tukka ja sulla on kyllä mahtavan pitkät ripset!

    VastaaPoista
  2. Hei! Kertoisitko miten tuo liukuvärjäys tehtiin? eli siis vain osa hiuksistako vaalennettiin?

    VastaaPoista
  3. "Lisäksi kävin hiusmallina päivän muutama viikko sitten, vihdoin sain kuvankin:" <==== tuo kuva on siellä alastomassa suomessa ja nick on sannuliii

    VastaaPoista