torstai 12. toukokuuta 2011

Dieetti alkaa loppua, reissuun lähtö lähestyä!

Nyt sitten nostelin muutama päivä sitten kalorit 1700kcal tienoille, kun paino on ollut alle 53,5kg. Tarkoitus oli nostaa 100kcal hiilaripainotteisesti aina kun paino näyttää alle 53,5kg, joten tänä aamuna kun vaaka heilahti 53kg tienoille ja maha oli kuopalla, niin nostin taas satasella ruokamäärää! Nyt tulee 160g proteiinia, 180g hiilareita ja 48g rasvaa. Proteiinia paljon, koska se on niiiiin hyvää, ja lasken tuohon mukaan myös viljan ym. proteiinit, joita tulee melko paljon, että mahtuis niitä laadukkaampiakin!


Aamupaino siis 53kg, huh!


Eilen oli tentti. Neurologiaa... Vaikea ja pikkutarkka, piti muistaa tarkkoja yksityiskohtia, eri tyypin sairauksien lääkityksiä ja niiden muuttamisia ym. mitkä mielestäni ei ihan näin lyhyen kurssin jälkeen pitäs opiskelijalla ulkomuistissa olla. Ehkä sitten kun on terveysportti apuna ja erikoistumassa alaan, tai sitten olen vain niin huonomuistinen että ärsyttää. läpi meni kyllä silti, se on pakko, muuten tulee itku :D

Ens viikolla silmätaudit ja seuraavalla neurokirurgia ja tällä viikolla vielä yksi nettitentti kivunhoidosta. Hui hui. Onneksi olen varannut kaikki lennot, hotellit, retket ja muut jo lomalle, enää ei tarvi ku järjestellä Suomessa asiat kuntoon ennen lähtöä.Kaksi viikkoa lähtöön!


Muutes, toissayönä en nukkunut. Aloin lukea neurologiaa pari päivää ennen tenttiä ihan kunnolla ja huomasin että asiaa on niin paljon, etten kerkeä käydä läpi kaikkea siinä ajassa. Joten toisen päivän jatkoin lukemista sitten yönkin. Menin illalla Ouluun ja luin matkan, perille päästyäni luin. Ja luin ja luin. Aina kun pää tökki, tein jotain välissä ja jatkoin sitten. Näin meni aamukasiin kahvin ja batteryn avulla, mutta ilman yön lukemista ei olisi mennyt näinkään lähelle läpipääsyä. En olis tienny puoliakaan. Joten tänään sitten nukuin 11h ja junamatkalla vielä torkuin 1h lisää. Eikä väsytä! Kroppa vähän kierroksilla vain välissä, ruokaa tuli silti vain 1700kcal ja liikuin Oulussa pyörällä (8km aina suunta), joten ei ihme että aamupaino matala :)


Nyt nautin herkullisen maitovaahdolla kuorrutetun maitokahvin (punaiseen maisoon), ja kahvina on mandragoran herkullinen korvapuusti-kahvi. Noita makukahveja menee meillä hirveästi, on niin hyviä!


p.s. ja eilen meni aamu 5.00-ilta 23.00 välissä;

- 6 kuppia kahvia (muumimukin kokoisia)

- 1 normi kahvikuppi kahvia

- 1l pepsi maxia

- battery stripped tölkki

- rodeo light -pullo

- synerlin -burner, jossa kofeiinia.Valvoin ilmeisesti kofeiinin voimalla 38h! Mutta pysyinpä hereillä ja menipä tentti ehkä läpi ;)

1 kommentti:

  1. Hei! voisitko kertoa jotain vinkkiä millä pepun saisi muodokkaaksi? olen 21v tyttö, suht laiha ja sellua löytyy..
    kiitos! :)
    Olet upeassa kunnossa!

    VastaaPoista