sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Viimeiset kuvat!

Tässä nyt dieetin ohi on - kuvat! Tämän jälkeen enää inbody, jos kerkeän käydä, mutta kaloreiden laskeminen ja muut dieettihommat loppui nyt perjantaina. Paino kävi kuivimmillaan 52kg kohdalla, mutta tarkoituksella tyhjensin, eli sen jälkeen n.52,4kg jäi loppupainoksi. Tästä se varmaan nousee tuonne 54kg tienoile nopsaa, kun saa nesteitä ja ruokaa lisää kroppaan :)

Mutta tässä siis kuvat!Siitä näkee varsin hyvin muutoksen, nopeaa tuli paino alas (mikä on hyvä, ei tarvi niin kauan dieetata) mutta sarjapainot ja voimatasot ei juurikaan laskeneet. Leukaennätyksen vedin ku vasiten kokeilin paljonko jaksan, 11 nousi! Kyykkyä myös sarjat 75-80kg painolla 6 toistoja.  Ylätaljaa menee 40-60kg, riippuen otteesta ja penkkiä 50-55kg painoilla, kun hyvä päivä sattuu. Hauiskäännöt 10kg istuen vuorotahtiin, ranskalainen seisten 16-18kg käsipainolla (molemmet kädet) ja pystypunnerrus smithissä 35kg 10+ sarjoja. Askelkyykky 40kg smithissä ja reiden koukistuksia istuen 55-65kg 8-12 toistoja. Kulmasoutu käsipainolla 23-26kg painolla jne.

Käsi on ohentunut n. 3cm, mutta ainakin erottuvuutta on tullut reilusti, joten isommalta näyttää vaikka naru onkin :)

Ja tässä vielä käyrä siitä, miten paino putosi:

Päivitän vielä ennen lähtöä lomafiilikset ja kerron vähän miten blogi etenee tästä eteenpäin, ja jos inbodyssa käyn niin ne tulokset myös! Ja Mitat laitan näkösälle myöskin sitten :)
hauskaa tulevaa lämmintä viikkoa!

9 kommenttia:

 1. Huhhuh, tiukka täti! Pakko kysästä paljonko olet pitkä?

  VastaaPoista
 2. Olet aivan upea,jokaisessa kuvassa! :)

  VastaaPoista
 3. Näytätpä hyvältä!
  Ja ei tuo käsi mikään naru ole :)

  VastaaPoista
 4. Mulle kyllä kelpaisi tuollainen käsi. Näytät hyvältä! :)

  VastaaPoista
 5. Hienosti pudotettu ja kivasti puotit ne rasvat etkä lihasta :D. Kovin on kaitaset kasvot noissa loppukuvissa :(, nätimpi pikaisen pyöreämpänä. Ai niin, oikein huippu mukavan ihanaa matkaa teille!

  , Nadja

  VastaaPoista
 6. Hienosti pudotettu kyllä, mutta pakko todeta että korkeammilla rasvoilla näytät paljon paremmalta. Dieetin jälkeen kasvot ovat liian luisevat.

  VastaaPoista
 7. Tottakai makuasioita kaikki mutta kasvoissakin on ihmiset tavaraa mikä lähtee tasaisesti koko kropasta, joten näin käy. Mutta se ei ole pointti sitten siellä lavalla-kun on kuopalla posket, on sen merkki että TÖITÄ ON TEHTY JA LUJASTI!!!
  ps. Sanna on aina älyttömän kaunis, ja se on fakta.=)

  Tuomas

  VastaaPoista
 8. Kyllähän niistä kasvoista rasvat lähtee samalla lailla kuin muualtakin, sille ei nyt voi mitään :) Onneksi en näin pikkunen ole ku muutamia viikkoja vuodessa!

  Töitä tehtiin ja paljon, tyytyväinen olen kaikinpuolin dieettiin. Nyt on plussille siirrytty taas ja alkaa uusi kropanmuokkausoperaatio. Tosin ennen sitä käväsen reissun päällä, ja uskon että siellä jo tuo poskien lommoilu loppuu ;)

  VastaaPoista
 9. Tuomas: en mää ny tihan ääliö oo :(. Se oli mielipide ulkonäöstä, lavakuntoarvostelut mää kerron sit ens vuonna :D. (Toki oon mää tainnut tehdä selväksi, että tuolla kunnolla ois pärjännyt jo tänä vuonna)

  , Nadja

  VastaaPoista