perjantai 17. helmikuuta 2012

Bikiniprojektin alku ja ensimmäiset kuvat

Vihdoin sain päätettyä minkälaiset bikinien yläosat teen! Ja kun itse bikinit tulivat maanantaina, pääsin kokeilemaan koristeluja ja parin yrityksen jälkeen löysin suosikkini. Tilasin tuhatkunta swarovskia, joiden avulla aloitan koristeluni tän kuukauden sisään. Sitten yritän vielä keksiä mitä alaosan kanssa teen. Ja se alaosa muuten, se on pieni! Vaikka mittani ovat vain 5-6cm isommat mitä ilmoitin bikineihin, niin silti tuntuu että housut on enemmänkin stringit kuin kisabikinit ja vähän kyllä jännittää. Yläosa nyt on ok, kun naruilla voi pelata paljon, joten sen suhteen ei tule hätää. Mutta onhan tuolla alakerrassa vielä paljon kiristeltävääkin :)

Sain tänään ensimmäiset salikuvat otettua, kun kulta tuli käymään kylässä ja kuvasi treenin lomassa minua. Eli tässä mennään, painoa 57,5kg ja pituus edelleen se 162cm. Vihdoin jotain kuvan kaltaista kun niitä on niin paljon toivottu:



11 kommenttia:

  1. Jea beibi!! Hyvälle näyttää!! Kovat tsempit täältä Porin päästä sinne pohojoseen =D

    VastaaPoista
  2. Mä oon kanssa 162 senttinen ,tulipas plöntsö olo ku vertaa itteensä suhun xD Ja Porista tämäkin neiti lähettää tsemppejä!

    VastaaPoista
  3. Heippa! Kadehdittava kunto sulla =)
    Osaatko antaa neuvoja, kuka ois Tampereen suunnalla hyvä valmentaja, jos itellä ois aikomus kisata bodyfitneksessä?
    -Jossu

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää!!tsemppiä loppuun asti :)

    VastaaPoista
  5. Moikka! Kiva seurata tätä sun kisaprojektia ja erittäin hyvältä näyttää :) Kaipaisin vähän vinkkiä sulta, kun oot ymmärtääkseni tehnyt jonkin verran mallihommia (?). Osaisitko neuvoa tai kertoa, miten itse syöt / treenaat muutama päivä ennen kuvauksia ja kuvauspäivänä? Niin että saa turvotukset pois ja kevyen olon kroppaan. Kiitos jo etukäteen jos jaksat neuvoa :) -Alisa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu aika paljon että missä kunnossa ja mitkä kuvaukset? Muotinäytös? Treenikuvia? Vähemmässä vaatetuksessa hyvän näköisenä? Tarkennan sitten kun tiedän vähän suuntaa :)

      Poista
  6. Mitat 166/58, eli ns. "normaalikroppainen", mutta rasvaa päässyt vyötärölle kertymään herkuttelun johdosta hieman. Sitä nyt kuukausi aikaa sulatella (jos motivaatiota), mutta lähinnä kiinnostaa erityisesti ne "viimeistelyt", kuinka saada nesteet pois ennen kuvauksia ja muutenkin hehkeä olo :) Suurin kysymys siis, miten syödä ennen h-hetkeä. Kuvaukset on pääasiassa omaksi iloksi, toi "vähemmässä vaatetuksessa hyvän näköisenä" kuvaa varmaan parhaiten :) -Alisa-

    VastaaPoista
  7. vähennä päiviä aiemmin huonot hiilarit minimiin, paria päivää aiemmin sitten suolat ja raa'at kasvikset ja hedelmät pois (turvotus pois). Juo paljon vettä samalla. Edellisenä ja samana päivänä sitten hyvät hiilaritkin vähemmäksi ja vain vaaleita protskuja kohtuudella. Pitäs toimia.

    VastaaPoista
  8. Okei! Kiitos paljon vinkeistä! Ja tsemppiä sinun kevääseen :) - Alisa-

    VastaaPoista
  9. Hei!
    Saanko tiedustella, mitä kokoa ovat näissä kuvissa päälläsi olevat vaatteet? Sillä kysyn, kun aika samaa kaliiberia ollaan, ja jos joskus satun samanmerkkisiä vaatteita netistä tilaamaan =)
    -Johanna
    p.s. Mitä ovat vaaleat protskut?

    VastaaPoista
  10. Housut on xs ja paita s. 55kg kokoisena alkaa olla xs molemmista hyvä.

    Vaaleat proteiinit on siis vaalean värisiä liha/kala ym. tuotteita. Ei nautaa, lammasta tai vaikka perusjauhelihaa vaan kana, kalkkuna, possu, ahven, seiti, ravut, lohi, valkuainen...

    VastaaPoista