tiistai 24. huhtikuuta 2012

Lepoviikko lusittu, nyt stressiviikko menossa

Tänään oli aamulla tentti ja valvoin koko viime yön lukiessa, joten vähän kujalla olen ollut päivän. Nukahdin bussiin, sohvalle ja jouduin tsemppaan tosissani että pysyin opetuksessa hereillä. Pysyin silti! Nyt sänkyyn, huomenna lukemista taas ja torstaina ja perjantaina tentit.. Kisojen takia jäi vähän opiskelu huonommalle jamalle, joten nyt kärsitään sitten, pakko päästä läpi jos haluaa töihin, eli vaikka yöt luen! Harmi että syväri/työhommia on myös paljon, mut pakko ens viikolle siirtää osa niistä, loppuu muuten päivät kesken.

viime viikolla en urheillut yhtään mitään. Arjen söin tätä:, joka päivä oikeasti:Kyseessä veteen keitetty riisipuuro + mangoa + makeutettua kookosmaitoa sekä
täysjyvämakaronia, maissia, sitruunamehua, juustokermaa ja välillä jopa kananpaloja. Joka päivä, ihan joka päivä vähintään kerran jompaa kumpaa tai molempia. En ymmärrä mikä mulla on, ei oo normaalia!

Viikonloppuna oli kuitenkin bileet ja ihan superhieno saunailta tyttöjen kans. Käytiin myös kreikkalaisessa sekä kinkkibuffetissa ja söin jopa irtokarkkeja, eli pari päivää otin oikeasti rennosti lopulta. Ehkä se vaati sen viikonlopun ja koulumurheet hetkeksi unholaa, että pystyi irrotteleen. Muutenkin Oulussa yksin koko ajan, vain nämä seurana:
 
 
 
Eli tylsää evästä, koulukirjoja ja läppärin power point- esityksiä ihotaudeista...sekä kahvia, jonka avulla valvoin koko yön ja luin, huh huijaa omaa typeryyttä.
 
Sain muuten muistoksi ADT:ltä tämmöiset "kultaiset kengännauhat":
 
 


 Puhtaasti paras :) Sen avulla jaksaa! Treenipäivitystä laitan kunhan saan tän koulu-urakan voiton puolelle.


3 kommenttia:

 1. Heippa! On ollut hienoa seurata kehittymistäsi parin vuoden ajan ja tämä huikean nuurastuksesi palkitseminen, ONNEA!
  Kysäisin sulta yhtä juttua nuista ruoka jutuista, kun sinä näytät nauttivan h y v ä s t ä ruasta sen laittamisesta. Eli mitä mieltä olet kookosmaidon (normaali vai light-versio), peston, curry pasten (intialainen currytahna purkissa), ruokakermojen ja fetajuuston käytöstä osana terveellistä tai plussakauden ruokavaliota? Käytätkö itse niitä usein?

  VastaaPoista
 2. Hei, käytän kyllä lähes päivittäin tuollaisia tuotteita, kylläkin aina light -versioina. Juuri 6% kookosmaitoa tai kermaa, currytahnaa ja joskus fetaakin (3-8%). Pestoa en ole juurikaan käyttänyt ja noitakin tietenkin vain mauksi vähän, eli ei purkkia annokseen aina :) joskus enemmän, jos haluan herkutella, ei mielestäni pilaa kyllä plussakautta. Ja kun pidän kokkaamisesta ja hyvästä ruoasta niin tuo on kompromissi :D

  VastaaPoista
 3. Katsoin kuvat ennen tekstiä ja mietin, että onpa kummallista spagettia. Sit mietin, että niissä mainitaan Fazer eli kenties jotain karkkia? Katselin noita kengännauhoja :D.

  , Nadja

  VastaaPoista