sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

VOITTO KOTIIN!

Moni on jo onnitellutkin, mutta ilmoitan silti virallisesti myös; VOITIN!

Kisafiiliksiä kerron tarkemmin myöhemmin, nyt rentoudun illan, että jaksan aamulla kouluun... Tässä pari kuvaa T-kävelystä:


16 kommenttia:

 1. Jes mää tiesin että sä voitat! Voi että näytät lihaksikkaalta! Onnea! Mitä tommonen voittaminen yleensä sisältää, saako siitä jotain rahaa vai pelkän pystin ja tittelin?

  VastaaPoista
 2. Onnea! Mutta se mikä harmittaa, niin on tuo yliposeeraminen.. Vähempikin riittäis! Etuasennossa hartiat on ihan korvissa asti..
  -j-

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon voitosta! Kuitenkin samaa jäin miettimään kuin edellinen kommentoija - etu ja sivuasennoissa poseeraukset olivat sanalla sanoen melko huonot, lisäksi jalat olivat jääneet vähän löysiksi. Hienoa kuitenkin joka tapauksessa, mutta noihin kannattaa varmasti kiinnittää huomiota :)

  VastaaPoista
 4. Tämähän on toki arvostelulaji, ei siinä mitään. Mitä mieltä olette siitä että kisojen jälkeen tuomarit kehuivat poseerausta? Ja niinkuin voitte arvata, tuomarien sanomiset ovat ainoa asia millä on merkitystä lajissa. Fysiikkaa ja lihaksia pitää tuoda esille kun on mitä esittää. Jos kaikki poseeraukset on huonoja ja alakerta löysä, voitto ois ollut haave vain. Tuossa nyt noilla susiposeerauksilla tuli voitto. Ihme homma!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti vaikuttaa myös nimi tuohon sijoitukseen.. Taustalla on kuitenkin fitnessmalli kisat! Totta on, että tuomareiden mielipiteet vain vaikuttaa. Mutta sijoitukset olisin laittanut erijärjestykseen. Sannalla on paljon lihasta, mutta malli ei miellytä silmää (esim. olkapäät on todella kulmikkaat, EI pyöreät).

   Poista
 5. Loistava kunto ja stailaus olivat hyvin onnistuneet! Värikin oli kohdallaan, pisteet siitä! sijoitus oli mielestäni oikea.

  Itse kuitenkin kiinnittäisin huomiota tulevaisuudessa, mikäli kisaaminen kiinnostaa, juuri asentoihin. Rennommilla asennoilla (esim. hartiat alempana) paketista tulee entistä parempi ja näyttävämpi. Esim. Pitkän sarjan voittajan Hanna Savolaisen etu- ja taka-asennosta sekä Maarit Ohtosen sivuasennosta kannattaa poimia vinkkejä.

  Onnea jokatapauksessa :)
  -Jonna Vuori

  VastaaPoista
 6. Onnittelut vain munkin puolesta, olet voittosi ansainnut! :) Hyvää työtä!

  VastaaPoista
 7. Onnea! Ansaitsit kunnoltasi voiton. Kaunis paketti. Poseeraus vaan kondikseen vielä! :)

  VastaaPoista
 8. Ja arvostelijoita riittää, yllätys yllätys... Toki niinkuin edellä Tuomas sanoikin kyseessä on arvostelulaji, mutta Sanna otti hienosti voiton kotiin, niin eikö voisi onnitella ja antaa tytön nauttia hienosta saavutuksesta! Kyllä hän varmasti on tuomareilta ja valkulta saanut ohjeistusta siitä mitä olisi voinut tehdä toisin ja mikä taas meni hyvin. Joten onnea, upealta näytit! :)

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkoon :) t. Satunnainen blogisi lukija

  VastaaPoista
 10. Valokuvista on myös turha arvostella, asennot näkee todellisuudessa vain livenä line-upissa. Valokuva on se yksi hetki kun salama räpsähtää ja silloin kilpailija saattaa vasta hakea tai korjata asentoa.

  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista