tiistai 15. kesäkuuta 2010

Treeniä, ruokaa, töitä ja kaikkea muuta tavallista

Hei taas! Tässä olisi vielä reilu kaksi viikkoa töitä ja sitten pääse vihdoin ulos aurinkoon! Lähden siis Turkkiin ja tältä ajalta on turha odottaa blogipäivityksiä :D Loma on 9 päivän mittainen ja kotiin tullessani laitan kyllä sitten kuvia ja tekstiä, ehkä enemmän ruoka- ja treenipuolelta, mutta myös vähän itse maasta ja Antalyan kaupungista sekä Porto Bello –hotellistamme. Jos nyt joku uskaltaa vielä Turkkiin lähteä matkaoppaat- sarjan jälkeen ;)

Eilen tein mavetreenin, enää on kakkospenkkipäivä jäljellä ja sitten pari kevyttä treeniä. Sopivasti ensi viikonloppukin menee reissussa, joten väkisinkin tulee pari päivää taukoa taas ja kun malttaisi vielä tehdä todella kevyet treenit, niin ehkä ne tulokset paranee. Testit alkavat jo ensi viikolla! Tässä myös eilinen lyhyt treenini ja vähän ajatuksia siitä:


Mave, lämmitelyä
1 x 6-8
40kg, 60kg
Mave
6 x 6
83kg
Pohkeet smithissä
3 x 13
80kg
Pohkeet istuen
2 x 10
60kg
Hauiskääntö, kp
3 x 10
11,5 kg
Hauiskääntö, kp
10 x
8kg, 7kg, 6kg, 6kg
Roikkumis-harjoituksetMave, lämmitelyä
En tehnyt muuta lämmittelyä, kun ajattelin että koko mavetreeni on lämmittelyä hauiksille sitten :D
Mave
Hirmu kevyeltä tuntui, tauot oli 1-2min ja toistoja olisi mennyt tuplasti. Vähän turhan tuntoista, mutta ei kait se ole sitä kuitenkaan (?).
Pohkeet smithissä
Olisi mennyt myös vielä pari toistoa lisää, mutta ei niin kevyt kuin mave
Pohkeet istuen
Tässä tulokset nousee joka kerta ja aina jaksaa! Kiva J
Hauiskääntö, kp
Tein seisten isoilla painoilla, ei kätevää jos on lantiota vähänkään… Raskas oli ja kömpelö.
Hauiskääntö, kp
Tein pudotussarjana, yksi käsi kerralla ja ilman taukoja. Hirveä kipu ja polte kun en pitänyt edes kunnon taukoa edellisen jälkeen. Kädet ei suoristuneet vähään aikaan tuon jälkeen.
Roikkumis-harjoitukset
Tein kotona, 1. käden lyhyitä roikkumisia ja 90 asteen kulmassa roikuntaa. Ei kyennyt enää hauistreenin jälkeen salilla tekemään. Puristusvoima paranee ehkä joskus…


Siinä oli se, meni vajaa tunti salilla ja käsiä tehdessä pidin ensin aika pitkät tauot. Inhoan noita valtavia levypainokäsipainoja, joita ei mahdu kääntämään ilman että tekee samalla viparin. Pienet painot vain loppuu jo 10kg kohdalle ja en jaksa aina samalla tehdä, vain toistoja kasvattaen. Tankoa olen käyttänyt aiemmin, mutta käsipainosta tykkään jostain syystä enemmän. Siksi olenkin alkanut tehdä keskitettynä enemmän ja yhtä kättä kerralla, ettei tarvi kääntää painoa ollenkaan alhaalla. Viimeiset 2 toistoa meni varmaan jo noilla 11,5kg painoilla enemmän alaselälle, kun oli niin vaikeaa. Onneksi tuon pudotussarjan voi tehdä pienemmillä painoilla.

Siinäpäs oli hetkeksi taas juttua, ruokapuolelta ei ole oikeastaan mitään sanottavaa. Aamulla syön puuron, lounaaksi sitä mitä ravintolassa on ja loppupäivä menee puuro-raejuusto-rahka-piltti-viili- leipä – kasvis/hedelmä–yhdistelmillä. Tämä edelleen siksi ettei ole lämmitysvälineitä työpaikalla ja en jaksa tehdä eväitä etukäteen mukaan (salaatteja ym.) ja kotiin päästyäni puuron saa valmiiksi 4minuutissa. Ei innosta alkaa enää kokkaan kun vihdoin sinne pääsee. Näin se vie työ mehut ikiliikkujastakin :D Aamupaino on muuten noussut taas, kivaa! Pyöräilyä tulee vain 4km arkipäivässä ja lisäksi 3-4h salitreeniä ja 0,5-1h aerobista. Eli VAIN 6h viikkoon liikuntaa + työpaikalla ahertaminen. Päivät menee vähän keveämmin kun ei malta pitää taukoja työstä, mutta illalla otan aina kiinni ruokavajeen ja eilenkin söin illalla 3h aikana tämmöistä:

 • 80g kaurahiutaleita
 • 5dl maitoa
 • 1 banaani
 • 2 pilttiä
 • 100g raejuustoa
 • 200g maitorahkaa
 • porkkana

Eli vaivaiset 960kcal. Yhdistetty iltapala ja päiväruoka siis. En ole ikinä ollut näin painava ja näin timmissä kunnossa, jatkan nostoa varmaan tuonne 60kg pintaan jos näin hyvin menee. Pitää ottaa joku päivä taas ruokapäiväkirjaa esille, en osaa yhtään arvioida kulutusta ja syömistä, kun arki on niin erilaista kuin talvella. Työ on raskaampaa, liikuntaa vähemmän ja eväät välipalamaisempia. Hiilareita tulee paljon, mutta ei se onneksi vielä vyötäröllä näy. (kop kop).

Hauskaa viikonjatkoa, kuvia luvassa ensi päivitykseen!

2 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä postausta siitä ennen kun alotit salilharrastauksen? :) Tai kuvia yms.

  VastaaPoista
 2. Voisin kyllä laittaa jotain kuvia ja kertomusta, ongelma vain etten hirveästi muista mitä oikein tein sillon :D Vai teinkö mitään.. Mutta koitan keksiä jotain ja samalla vähän kaivella tuolta muistin pohjalta tietoja.

  VastaaPoista