tiistai 8. kesäkuuta 2010

Treenipainopäivitystä ja tavoitteet maksimiviikolle!

Tässä alkaa olla toiseksi viimeinen viikkokin kohta lopussa, enää yksi kova jäljellä! Sen jälkeen kevyt ja sitten pitäiskin saada ihan hirveät määrät rautaa liikkeelle :)

Mavessa teen seuraavaksi 6x6 82,5kg painolla, tuo on ihan hirmu kevyen tuntuinen jo, ihan kuin lämmittelisi vähän turhan monta sarjaa. Mutta vähän se onkin, kun tavoittelen 120kg tulosta loppukuusta!

Kyykkyä teen 70+ kilolla 5-7 sarjoja, tavoitteena on saada 90kg ylös. Teen edelleen smithissä, mutta niin oikean kyykyn mallisesti kuin ikinä voin ja peppu niin alas että etureisi on maan kanssa samassa suunnassa. Asento puolileveä, saa takamuksenkin töihin kivasti. Prässillä sitten etureisille lisää työtä, siinä on menossa 150-160kg 8-10 sarjat.

Penkistä tavoittelen 60kg rajapylvästä rikki. Ajatteli ehkä kokeilla smithillä myös, mutta oikea penkki ennenkaikkea. Jos jaksan sen jälkeen yrittää, niin haluan tietää mikä ero noissa on, sillä 55kg smithissä saa jo 4-5 toistoa, mutta en usko että penkistä saisisin!

Muuten olen tehnyt uuden ennätykseni ylätaljassa, 65kg leuanveto-otteella sain kahdeksan toistoa, kuukausi sitten sain 2. Leukojenveto on niin tympeää kun tein sitä yhteen väliin ihan liikaa, joten olen tehnyt ylätaljaa vaihteeksi. Ehkä joskus leuat taas alkaa kiinnostaa ja yritän nostaa tuota mun 10 vedon ennätysta ylöspäin.

Pyöräilyn olen jättänyt tältä kesältä, kun töitä tulee 9-13h päivässä ja osa siitä on fyysistä. Ei rankkaa, mutta raskasta :D Tämän ansiosta painokin alkanut vihdoin nousta ja nyt on jopa 57 puolella. Kyllä se tästä pikkuhiljaa! käsistä tuntuu, että olisin kiristynyt, mutta vakaa näyttää muuta. Ihan kiva siis, en valita. Seuraava painonpudotusoperaatio on tulossa vasta kun vaaka lähenee 60 kiloa. Tai tietenkin riippuu kuinka nopeaa se nousee, heinäkuussa on tulossa 9 päivän all inclusive rantaloma, joten saattaa tulla vähän syötyä ;) Onneksi siellä on sali ja eri liikuntamuotoja harrastettavana niin ei tule tylsäksi aika, 9 päivää pelkkää oleskelua saisi enemmänkin mut stressaantumaan kuin rentoutumaan! Ei ole duracelilla helppoa...

Videoa en ole saanut vieläkään toimimaan joten luovuta. Tässä sen sijaan kiva resepti!


- 200g raejuustoa vajaassa purkissa
- banaani-persikkapiltti
- 200g milbonan rahkaa
 lusikalla sekaisin:
alle minuutti tekemiseen, ja toinen syömiseen. Onneksi en pidä itseäni kiireessä, niin kerkeää syödä terveellistä ja ravitsevaa lämmintä ruokaa jonkun maitoproteiinisörsselin sijaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti