maanantai 28. kesäkuuta 2010

Uudet ennätykset tehty

Viime viikolla tuli nosteltua rautaa ihan urakalla viimeinkin. Ja voin sanoa että olen enemmän kuin tyytyväinen tuloksiin! Sain kaikki tavoitteet täytetyä, pidemmittä puheitta tässä olisi:

- Penkki 56kg --> 63,5kg
- Mave 111kg --> 131kg
- Kyykky smithissä 90kg --> 105kg

Lisäksi kokeilin vähän uusia:

- Ylätaljaleuka 80kg
- Dipit 15x
- Smith-penkki 70kg

Nuo vanhat tulokset on alkuvuonna tehty, mutta ainakin penkki oli pysynyt samana kun kokeilin ennen tätä 9vkon treeniohjelmaa uudestaan. Aeimmin tein enemmän pitkiä sarjoja ja sarjapainot nousivatkin, mutta maksimit eivät kun en niitä treenannu tai kokeillut koskaan. Painoa löytyy jo reilu 57kg ja yksi kaunis päivä vaatteet päällä + masu täynnä näytti se jopa 60,2kg :D Ekaa kertaa ikuisuuteen alkoi kutosella numero, vaikka vähän huijaamalla ehkä (ihan vähän vain).

Nyt on sitten viimeinen viikko ennen lomaa, teen tänään jalkatreenin, huomenna penkkitreenin, torstaina mavetreenin ja perjantaina jämätreenin (on semmoinenkin olemassa). Sunnuntaina alkaa sitten vähän erilaisempi treeniputki, sillä hotellissa on hyvä ja iso kuntosali ja koska sinne on matkaa tosi vähän, ajattelin jakaa päiväohjelman kahteen. Aamulla tulee voimapainotteinen treeni, joka pysyy melkein samana 6 päivää putkeen ja tehdään aina vajaaksi. Pientä variaatiota ja toistomäärän muutosta on kuitenkin. Illaksi tulee sitten oikean punttitreeni ja joka kerta treenaan vain yhden lihasryhmän läpi muutamalla liikkeellä. En kuitenkaan niitä mitkä aamun voimatreeniin tulee, mutta apulihakset kyllä. Arvelen että yhteen treeniin menis 30-45min aikaa kaikkineen eli treeniä tulee se 1-1,5h päivälle + muu urheiluaktiviteetti mitä ajattelin tuolla harrastaa; mm. uinti ja tennis. Ja jos joku ihmettelee miksi lähden lomalle treenaamaan, niin ihmettelen takas miksi joku lähtee lomalle ryyppäämään, voihan sitäkin tehdä Suomessa! Aurinkoa otan ja rentoudun ja nautin tuosta all inclusive 7 ruokaa /pv ohjelmasta sekä nukun hyvin. Tuohon kun lisää kunnon treenin niin voi todellakin ottaa myös hyödyn kannalta loman eikä tarvi hajottaa päätä tekemättömyydellä. Minut tuntevat ymmärtää etten kykene vain olemaan montaa päivää ilman kunnon tekemistä ja salia, pää hajoaisi!

Tässä vielä vähän hotellista kuvia, perjantaina lähdetään!

Ja vielä, se kisa josta puhuin joskus aikoja sitten, tulee tänne loppuviikosta ja kestää loman ajan. Loman jälkeen tulee päivitystä reissusta ja mun erikoistreenistä + paljon kuvia buffetruoasta ja ehkä vähän turkkilaisita miehistäkin. ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti