keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Minun hiihtolomapäiväni

9.15 Herätys
Heräsin kohtalaisen virkeänä melkein 9h yöunien jälkeen, sillä edeltävänä yönä oli tullut vähän univelkaa. Yöllä ei tarvinut ravata vessassa ja vain kerran kävin ylhäällä kun tajusin potkivani sänkyä vihaisesti. En ole ihan varma miksi, hämärä muistikuva oli että jalat kramppailivat ja sätkivät (joko unissani tai oikeasti) ja potkin kun kyllästyin siihen. Tämän oudon välikohtauksen jälkeen nukahdin kyllä samantien uudestaan.

9.40 Lähtö salille
Aamulääkkeet mahassa, kahvi juotuna ja burnerit napattuna, joten seuraavaksi suuntasin salille. Kävelin kullan kans samaa matkaa kun hän meni töihin, ulkona oli pakkasta sen verran että halusin käydä salilla aerobisen. Nappasin mukaan edellisenä päivänä tehdyn possu-kasviswokin ja ruisleipiä ja ostin matkalla kaupasta vielä light kokiksen.

10.10 - 10.40 Aerobinen
Uusinta Bodylehteä lukiessa meni helposti puoli tuntia pyörän päällä.

10.45-12.30 Aamupala, solarium ja kotimatka
Aamiainen tuli myöhässä kun meni tuossa aamutohinoissa aikaa, mutta saipahan yöunet nukuttua kunnolla, paino humpsahti alas useamman sata grammaa eilisestä ja olo oli yllättävän pirteä. Aamiaisen jälkeen kävin vielä solariumissa lämmittelemässä ja ylläpitämässä joululta jäänyttä rusketuksen jämää. Sen jälkeen kävelin kotosalle 15min matkan ja harhauduin reitiltä luontaistuotekauppaan, josta heräteostoksena 3,5€ tarjouspaketti ruoansulatusentsyymi - happosalpaajaa. Iltaisin monesti maha turpoaa ja närästys iskee ja kun nuo mun omepratsolit vaikuttaa suht. hitaasti niin ajattelin että näillä saisi ehkä pika-avun ja samalla parantais ruoansulatusta yötä kohti. Saa nähä, ei ollut onneksi kallis ja kaupanpäälliseksi tuli pari näytepussia teetä ja herbamarea.

12.30 - 15.30 Kotona
Kotona keitin ensin teetä, katsoin telkkaria hetken ja aloin sitten koristelemaan bikinejäni. Koristelu oli pientä testaamista vasta, kun en ole vieläkään satavarma alaosan koristeluista, mutta yläosan sain alkuun silti! Tekaisin hera-valkuaispuuron lounaaksi puoli kahden aikaan sekä etsin netistä kevään lomalle tekemistä ja nähtävää hetken, minkä jälkeen tein valmiiksi iltauokia. Vielä pikaisesti bikinien laittoa ja sitten kamppeiden pakkaaminen salia varten. Kävelin 15min matkan kaupunkiin ja ennen treeniä söin vielä eväät ja aloin puntille.


16.30 - 18.30 Treeni ja aerobiset
Salilla oli semmoinen 1,5h mittainen rinta-hauis-vatsatreeni, minkä jälkeen kävin tekemässä 30min aerobisen. Virtaa oli hyvin, joten kävelin vielä samoihin aerobisiin kotimatkan 15min ja join siellä palkkarin.

19.00 kotona
Kotona oli ensin vuorossa pikainen suihku, sitten puolen tunnin verran eväiden laittoa itelle ja kullalle ja perään ruokailu salkkareita katsoessa. Tän jälkeen ihana rakas antoi palauttavan hieronnan treenatuille lihaksille ja samalla rentouduttiin parin tunnin ajan ihan rauhassa. Suunnittelin vielä seuraavan päivän eväät, ostoslistan ja kalenteriin menot, kirjoitin tämän blogin ja latasin pillerirasiaan seuraavan päivän lisäravinteet. Puoli yhdentoista aikaan vielä viimeiset ruoat; savustin itse kalaa päivällä sekä keitin sinisimpukoita ja tein pastasalaatin niistä. Herkkuevästen jälkeen oli mukava lähteä kullan viereen pötkölleen ja kerätä virtaa ja voimia seuraavan päivän urakoita varten; luvassa on menoa aamusta asti kaupungilla, salilla ja tietenkin kotosalla biksujen laittoa, kokkailua ja ruokaostoksia (:D)

23.30 Nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti