maanantai 19. maaliskuuta 2012

Synttäritankkaus tulossa ja treenileiri takana

Viikonloppu meni treenileirillä, jonka järjesti Gym Everybody ja jota pitivät Kati Alander, Antti Jurvansuu ja Jiipee Pulkkinen. Voitte uskoa että tietoa tuli niin paljon, että pää on vielä vähän pyörällä kaikesta :D
Tuolla vasta huomasi kuinka vähän lavaesiintymisestä tietää ja kuinka avuton on niiden kanssa. Kehitystä tuli huimasti ja opin asentoja, kävelyä, T-kävelyä ja tiedän nyt jopa miten kilpailutilanne etenee. Eli ihan käytännön ohjeita ja kädestä pitää - ohjausta tuntikaupalla molempina päivinä! Kiitos hirveästi pitäjille ja järjestäjille, voittohan se tulee tän leirin jälkeen varmasti ;)

Paino oli nyt alimmillaan 53,3kg eilenaamuna ja pudotusvauhti ollut n.1kg viikossa. Huomenna onkin sitten sopivasti synttäritankkaus! Aamu ja päivä normaalihillareilla ja ruoilla ja koulun jälkeen (17->) saan tankata hiilareita niin paljon kuin jaksan puoleenyöhön asti. Sopivasti samalla täytän 26 vuotta :D Puhtaastihan tuo silti tehdään, eli jäätelöt, karkit ja rasvaiset lihat ei saa masuun mennä, vaan puuroja, leipiä, riisikakkuja, pastaa, hedelmiä, pilttejä, marjoja, kasviksia ja tietenkin lihaa kuitenkin. Eli maha saa tulla täyteen ja kuulemma liikaa ei voi syödä (tämä piti varmistaa, kun tuo ruokahalu on ihan kiitettävä...) hiilareita. Otan kuvia eväistä ja laitan sitten päivitystä loppuviikosta. Hauskaa uutta viikkoa kaikille ja tietenkin dieettajille jaksamisia, enää 3,5vkoa aikaa hioa kunto huippuunsa! We can do it! :)

5 kommenttia:

 1. Paketti tuli perille, kiitos siitä! :) Tehokasta treeniviikkoa ja tsemppiä. -Anniv

  VastaaPoista
 2. Heippa! Onko sulla antaa vinkkiä kyykkytekniikasta? Teetkö lauta kantapäiden alla, käytätkö vyötä yms.? Pitäisi saada reisiosastoon enemmän muhkua, mutta kyykyn kanssa on vielä vähän ongelmia.. :D

  VastaaPoista
 3. Paljon tsemppiä vielä loppurutistukseen, etköhän sinä niissä kärkisijoissa ole kiinnin joka tapauksessa! :) hurja painonpudotusvauhti on kyllä sinulla ollut noin pienenä naisena! kuinka paljon kaloreita tulee päivässä syötyä, osaat varmasti arvioida karkeasti?

  VastaaPoista
 4. Olepas Anniv hyvä!

  Kyykkytekniikassa laita melko kapea jalka-asento, vyö tiukalle, kyykkää tanko niskan takana rinta pystyssä ja selkä suorana/pienellä notkolla alaspäin. Älä pyllistä, älä laske vartaloa viistoon vaan pidä pystyssä. Ota pienet painot aluksi. Laskeudu niin että takareisi ainakin maan suuntaisesti. Polvet menevät hieman ulospäin, jalkaterät myös hieman ulospäin. Keskity reisillä tekemään nousu ja tee se nopeaa, alaspäin hieman hitaammin.

  Ja kaloreita tulee se 1500-1900 päivässä. About :)

  VastaaPoista
 5. Vielä jatko kysymys.. Mikä funktio tuolla vyöllä on? Pärjääkö ilman sitä vai onko se ihan ehdoton? Kiitti vastauksistasi!

  VastaaPoista