perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tankkausta pukkas taas!

Nyt on paino huilinu alaspäin niin että 200-300g on joka päivä tullut ja kroppa on kuiva, heikko ja tyhjä. Vaikka hiilareita ollut 3-4 aterialle päivässä! Lähti ilmeisesti aineenvaihdunta liikkelle, mutta samalla on ylirasitustila menossa, kun unta ei saa sitten mitenkään. Näin ollen tuli huomiselle uusi tankkaus, tällä kertaa koko päivän mittainen :) Pitkiä hiilareita paljon vain ja proteiinit normaalisti, lepoa koko päivä ja sunnuntaina sitten aletaan taas treenille ja ruokavaliolle normaalisti. Ehkä sitä sais vähän lepuutettua kroppaa ja päätä?

Muutenkin, enää kaksi viikkoa kisoihin, jännittää niin hirveästi! Ensi viikolla koulua niin että 3 päivää Oulussa menee, muuten olen Rovaniemellä ja ihan vain keskityn kisoihin ja valmisteluihin. Paljon on vielä tehtävää ja muut hommat jää vähän taka-alalle, mut ehkä kisojen jälkeen on virtaa opiskella, tehdä töitä ja päntätä muutenkin hulluna tenttejä ja muita varten? Ja jos ei ole, niin virtaa revin sitten tulevasta Pekingin lomasta ja siitä hienosta pokaalista, jonka voitan parin viikon päästä :D

2 kommenttia:

  1. Huh- en tiedä pitäiskö häiritä millään inhottavalla kysymyksellä kun on lopputsemppi menossa ja olo näköjään sen mukainen mut kun kuitenkin lääkäriksikin opiskelet niin kiinnostaa miten selität itsellesi sen ettei body fitness ainakaan maallikon korviin kuulosta kovin terveellisesltä- tai siis rankka treeni ja lisäravinteet ja sitten tiukat dieetit, kroppa menee ihan sekaisin, jne. ja lajissa kuitenkin kilpaillaan ulkonäössä ei vaikkapa voimassa tai siinä kuka on tervein..? Kovan duunin oot tehnyt mutta kysymys siitä miksi body fitness ja mitä laji sinulle merkitsee kiinnostaa sillä en itse ikinä haluaisi ryhtyä moiseen rääkkiin ensisijaisesti siksi että miellän sen epäterveelliseksi ja pitkällä aikavälillä kokonaisuudessaan haitalliseksi. ??

    VastaaPoista
  2. Eipä tuo mikään häiritsevä kysymys ole, kyllähän sitä itekin on joutunut pohtimaan asioita tän lajin kannalta. Mutta isoin virhe tuossa sun kysymyksessä on tuo yleinen luulo että body fitness on koko ajan tiukkaa dieettiä. Rankka treeni ei ole epäterveellistä, vaan se kehittää, kunhan muistaa palautua myös. Lisäravinteet eivät ole epäterveellisiä kohtuukäytössä, ainoa pätkä on dieetti jolloin tulee selvästi enemmän, muutenhan ne vain ovat ravinteita ja pitävät terveempänä, ainakin minua. Rankkaan urheiluun ne on välttämättömiä että saa tarpeeksi suojaravintoaineita. Dieetillä kroppa voi mennä sekaisin, mutta siitäkin palautuu. Eikä tässä lajissa tarvi koko aikaa dieetata, se vain pätkä ennen kisoja.

    Ja miten voimassa kilpailu on terveempää? Voin sanoa ettei mitenkään, jos tutustut vähän voimailijoiden elintapoihin :) Ja vielä vaikeampi on kuvitella miten kilpailtaisiin siitä kuka on tervein...?

    Jos lajista nauttii ja se antaa sisältöä elämään, se kehittää fyysisesti ja muokkaa elintapoja terveellisemmäksi (ei tupakkaa, ei joka viikonlopun kännäyksiä eikä välipalasuklaapatkoita ja hampurilaisaterioita...) niin en ymmärrä miten tämä laji huono olisi?

    VastaaPoista