sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Voittajan julistus ja tuskailua dieetin kanssa

Nyt sain valittua vihdoin voittajan: -Anniv
(Laita mulle osoitetiedot hotmailin postiin: sanna_ketonen)

Eilen lauantaina oli ensimmäinen hiilariton päivä dieetillä. Oli välipäivä, mutta olin sopivasti (epäsopivasti) kyläilemässä vanahempieni luona ekaa kertaa dieetillä. Hieman harmitti kun herkkuja oli tarjolla koko ajan ja mulla nälkä koko ajan! Energiantarve oli ihan käsittämätön, poljin kuntopyörää vain aamun ja päivän siellä ja söin hiilaritonta ruokaa, eli lihaa ja siihen rehuja lisukkeeksi. Ekaa kertaa tuntuit ihan kunnolla päässä ja mahassa, ajatus takkuili, hermot oli kireällä ja nälän lisäksi kroppa oli kipeä ja voimaton - polkeminen kävi kipeää jalkoihin ja persus puutui ihan sama mihin istui. Pitäs hankkia sinne pehmustetta enemmän tai sitten alkaa kuljettaa oikeasti jotain tyynyä mukana joka paikassa. Mutta hyvin meni päivä, ja sain painoa alas päivässä puoli kiloa, jonka seurauksena viikossa on lähtenyt 1,1kg! Aika tyhjänä on kroppa nyt... Ja tänään myöskin illan ruoat ilman hiilareita, joten pari puuroa jos kerkeäis syödä niin kivaa vaihtelua silti eiliseen :)

Kävin yksi aamu aamulenkillä ja tämmöisissä maisemissa on kiva käppäillä kyllä:


Tässä on lisäksi keskiviikolta pari jalkakuvaa. Ensimmäistä kertaa alkaa erottua jo koivissakin jotain, mutta tuo on vain hämäystä, kun heti jalkatreenin jälkeen erottuvuus katoaa ja koivet on yhtä tönkköä pötköä taas seuraavaan treeniin sakkaa. Mutta palautunut on kyllä tähän asti, huominen jalkatreeni jännittää eniten kun hiilarit niin matalat ja aerobisen määrä on noussut tuplaksi. Mutta eteenpäin mennään ja vielä melkein 5 viikkoa aikaa, joten ei ole huoli yhtään vielä :)

4 kommenttia:

 1. Heippa! osaisitko antaa vinkkejä sellaiseen asiaan, kun kroppani on muuten melko timmissä kunnossa (salitreeniä n 3 kertaa viikossa + aerobinen n 3 kertaa viikossa + lajitreeni alppihiihto 5-8 krt viikossa), mutta kyljissä on ikävästi rasvaa. Rasvaprosentti on suht alhainen(17%)eikä painon pudotus tule tällä hetkellä kysymykseen..

  VastaaPoista
 2. Terve! Oon epäsäännöllisesti seuraillut blogiasi ja täytyy kyllä sanoa (vaikka itse olen tällainen terveysliikkuja eikä kehonrakennus ja erikoisdieetteily olekaan mun juttu) että niitä harvoja kuvia mitä täällä olen nähnyt niin edistyksesi on aika huima. Respectiä pitkäjänteisyydestäsi, ei näytä sulta tahtoa puuttuvan joten onnea vaan harjoituksiin ja kisoihin!!

  VastaaPoista
 3. ai niin piti kysymäni että eikö treenisi ole vaikuttanut millään tavoin kuukautiskiertoosi tai hormonitoimintaan vai käytätkö pillereitä? asia kiinnostaa kun tuntuu että itsellä järjestelmä menee ihan sekaisin vaikka urheilun lisäksi myös syö reippaasti eikä treeni edes ole lähellekään yhtä rasittavaa kuin sun treenisi. luulisi että varsinkin dieettivaiheessa menkat jää kokonaan pois vai??

  VastaaPoista
 4. Rasva kerääntyy eri lailla eri ihmisiin, eipä tuohon voi oikein sanoa muuta kun että siisti ruokavaliota (jos on vielä siistimistä) jos kerta liikuntaa tulee tarpeeksi jo.

  Toiselle anonyymille kiitos onnitteluista, onnea tarvitaan, se on ainoa asia mihin ei itse voi vaikuttaa :)

  Ja kyllä mun hormonitoiminta menee aika lailla sekaisin kun rasvat tippuu alle 14%, tai toisin sanoen nyt kun paino tippui alle 58kg niin loppui jo menkat. Eli aika korkeaksi pitää paino päästää että toimii, aina on samoissa prosenteissa loppunut, oli sitten dieetti tai ei, aerobista paljon tai ei - riittää että rasva% on kohtuu matala.. mut ei ole ikävä ja kyllä ne takas tulee, dieetti ei onneksi ole edes pitkä niin ei ole niin kauan sekaisin kroppa.

  VastaaPoista