maanantai 26. maaliskuuta 2012

Viimeiset rutistukset - tuntuu sekä päässä että kropassa

Nyt alkaa olla pari viikkoa enää aikaa kunnon diettailuun ennen loppuviimeistelyjä. Aikamoinen urakka edessä siis, kun ainakin pari kiloa vielä pudotetaan! Päässä tuntuu aika vahvasti väsymyksenä, heikotuksena, lamaantuneena olona ja sekavuutena. Kroppa jaksaa paremmin, mutta jumeja, kipuja ja väsymystä on siinäkin havaittavissa. Enää onneksi 4 kovaa treeniä ja sitten saa alkaa vähän löysäämään niiden kanssa. Kroppa kiristyy kuitenkin hyvää tahtia varmasti koko ajan, joten hätää ei ole. Kunhan vain jaksaa tän viimeisen raskaan viikon koulu+tiukka dieetti+kovat treenit - yhdistelmänä. Sitten helpottaa myös koulun kans vähän.

Ruokaa tulee ihan kiitettävästi, se 2-3 hiilariannosta päivässä, paitsi lepopäivinä vain 1. Nälkä on silti koko ajan, onhan tuo kuitenkin aika paljon miinuksilla ja lisäksi tulee treeniä ihan kivasti. Tässä esimerkki vaikka lauantain liikunnoista:

- 30min Aamulenkki reipasta kävelyä+hieman hölkkää
- 15min kävely Salille
- 1h 15min olkapää-ojentajatreeni + vatsat
- 30min pyöräily treenin jälkeen
- 15min kävelyä kotiin
- 25min kävelyä kaupungilla mutka

Nuo kävelytkin on aika raskaita jo, vaikka vain kävelyä, kun kroppa kuitenkin vastustaa liikkumista ihan liikaa. Jalkojen nostaminen ilmaa tuottaa välillä tuskaa ja tuntuu että naamalleen lentää kohta :) Välillä on helpompia päiviä ja ihmeen kevyesti menee, mutta joskus taas on hampaat irvessä vaan jatkettava. Mutta lopputulos nähdään sitten lavalla - ja hyvä lopputulos tulee, sen uskon!

Ps. biksut alkaa olla valmiit, värit on hankittu, kengät on hankittu, hotelli varattu, kyyti järkätty, asennot harjoiteltu (suurimmaksi osaksi) ja huoltaja valittu. Jäljellä olevia hommia en kehtaa luetella edes, saa näin tsempattua itseään paremmin ;)

2 kommenttia:

  1. heippa! haluaisitko joskus laittaa postausta päivän syömisistä mitä syöt esim kun on ollut rankempaa treeniä, ja sitten mitä dieetillä:)olis tosi jees!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Aika monta kertaa olen laittanut, eikä se tuosta muutu hirveästi :) Bodylehden sivulla on kilpailijaesittely, löytyy linkki aiemmista posteista. Siinä on hyvä ruokaesimerkki dieetille, mutta hiilareita karsitaan aina illasta ja lopulta aamustakin.

    VastaaPoista