torstai 6. toukokuuta 2010

uusi kuva :)Tässä vielä kuva, jossa näkyy jalkoja ja yläkroppaa samassa paketissa ja samalla valolla! Tajusin ettei taida olla yhtään kisan jälkeen otettu koko kropasta. Tai ainakin melkein, tästä puuttuu pohkeet :) Mutta huomaa vähän mittasuhteet paremmin kun on jalat kiinni vartalossa kerrankin. Kuva siis otettu ihan tänään nykykunnossa!


Ja sitten perään vatsalihaskuva (lihakset jännitettynä), kun mulla ei kuulemma semmoisia ole ;)
Hauskaa loppuviikkoa kaikille ja äideille ihanaa äitienpäivää! Alan tästä lukea anestesiologian tenttiin, kun huomenna on taas työpäivä edessä eikä silloin kerkeä. Viikonloppukin menee varmaan lukiessa, mutta maanantaina tulee treenipäivitystä!

6 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä mahtava kroppa! Saisko sulta jotain vinkkejä, miten tällainen kestävyys"urheilija" saisi vähän parannettua lihaskuntoa ilman, että lihasmassaa ihan hulluna kertyy (haittaa juoksua)? :) Sain niin masentavia tuloksia InBody -testistä, että pakko alkaa tositoimiin. :D Niin ja kiva blogi sulla, mukavaa kevättä ja tsemppiä tentteihin!

  t. kaimasi vuosikurssia ylempää

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos paljon ja kiva kun joku tuttukin uskaltaa kommentoida :) Lihaskuntohan paranee vain kovalla treenillä ja riittävällä määrällä proteiinipitoista ruokaa. Ja kovaa treeniä, ei pitkiä sarjoja keveillä painoilla, muuten joutuu käymään sen puoli vuotta ennen kuin alkaa näkemäänkään tuloksia. Muistaa venytellä ja pitää juoksukuntoa yllä niin ei se perustreeni haittaa kestävyysjuoksuakaa. Ja aina kun tuntuu että alkaa olla sopivasti lihasta niin voihan sen salilla käynnin vähentää ylläpitäväksi treeniksi :)

  VastaaPoista
 3. Miten huollat lihaksia/kroppaa? Viikossa kumminkin treenikertoja sulla monta!

  Zemppiä kevääseen! Joskus aina käyn katselemassa blogiasi, hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 4. Venyttelen aina treenin yhteydessä, alussa ja sarjatauoilla melkein koko ajan jotain paikkaa. pitkiä venyttelyjä en tee juuri koskaan, mutta en mä mitenkään kankea ole silti, kämmenet menee lattiaan jne :) Hierojalla käyn myös aina kun lompakko antaa periksi, 1-2kk välein yleensä, joskus useammin ja joskus jopa monta kuukautta väliä. Mies on kiltti ja hieroo monta kertaa viikossa ihan ilmaiseksi, siitä valtava kiitos.
  Ja tsemppiä sinnekin päin!

  VastaaPoista
 5. Olkapäihin tulisi kyllä mielestäni ehdottomasti panostaa seuravaaksi, jotta kroppa sais lisää näyttävyyttä, sekä tasapainoa.

  VastaaPoista