lauantai 8. toukokuuta 2010

Voittaja

Tässä on sitten kärvistelty pienessä flunssassa muutama päivä - sain sen viinapirusta viikonloppuna. Tai näin uskon. Aina kun on flunssa niin oon edellisenä viikonloppuna juonut! Flunssia on ollut jo kaksi puolessa vuodessa, aiemmin ei juuri koskaan ja samalla juhlien määrä on lisääntynyt. Eli nyt tulee vuoden kännitön jakso jos haluaa olla terveenä. Tai ainakin puolen vuoden. Tänään kuitenkin salille taas, maanantaina kävin viimeksi joten taukoa on ollut ihan hirveän paljon, alkaa kärty nousta pienestäkin kun ei pääse liikkumaan kunnolla. Kärtyä nosti myös eilinen työkeikka, jossa jouduin yllätykseksi puhumaan päivän ruotsia. Melkein yhtä vaikeaa kun sanoa ranskalaiselle että puhupa nyt mulle suomea koko päivä. Osasin luntata perussanoja myytävistä tuotteista, mutta järkeviä lauseita ei syntynyt ja myyntipuheet jäi kyllä tekemättä. Huonoin esittelypäivä ikinä. Oikeasti.

Vappuna kävin treenailemassa ja tässä näette mitä oululaiset EIVÄT tehneet vappuaattona:


(siis eivät treenanneet)...

Niin ja se voittaja! Tällä kertaa arpaonni kolahti Polkadotpaulalle! Onnea, anna mulle osoitteesi hotmailin postiini: sanna_ketonen jne.

Jos mittari ei toimi paristonvaihdon jälkeen, keksin jonkin kivan lohdutuspalkinnon sulle, mutta en ymmärrä miksei toimisi kun on käyttämätön :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti