maanantai 17. toukokuuta 2010

Rovaniemen reissu päällä!

Nyt ollaan sitten taas Rovaniemellä! Heti ekana unohdin läppärin ja laturin kotiin ja päivä meni ilman opiskelua, vaikka suunnittelin lukevani maanantain tenttiin luppoajat. Kävinkin salilla ja pyöräilemässä ja istuskelemassa muuten vain. Ja kolmesti kaupassa. Olipa tylsää, mutta silti niin kivaa :)

Treenit sujuu ihan hyvin edelleenkin, vähäisen sarjapainot vähän ärsyttää ja pitää malttaa tehdä ohjelman mukaan vaikka haluttais vääntää täysillä. Ylätaljaa päädyin tekemään 60kg:lla 45kg:n sijasta pari sarjaa kun halusin testata jaksanko. Jaksoin!

Viikonloppuna oli muuten muotinäytös, tässä materiaalia: 
Keli oli vain niin hyvä ettei paljon porukkaa innostanut sisällä kauppakeskuksessa oleskella. Hauskaa oli silti!
 
 

Tässä muuten kuva iltapalasta, kuka tunnistaa?Ja vielä yks juttu; leikkasin vähän hiuksia. pitkät ne on vieläkin, mutta 10-20cm lyhyemmät silti ja mulle se on paljon! nämä kasvaa vain niin hirveän nopeasti ettei jaksa joka kuukausi leikata, niin ajattelin vähän enemmän ottaa kerralla:Ens kerralla kerronkin taas treeneistä pitkästä aikaa! Ekat 4 viikkoa ohjelmasta on tehty ja huomenna aloitan sitten seuraavan 4 viikon jakson. Toivottavasti menee yhtä hyvin kun tähän asti, vaikka flunssaa ja muuta takapakkia onkin ollut pilaamassa treenejä. Onneksi eivät ole vielä onnistuneet :)

3 kommenttia:

 1. Vaikuttais vahvasti tuo sun iltapala joltain poron selkärankapalalta... mahtaakohan olla keitetty???

  VastaaPoista
 2. Joitain ruokapäiväkirjoja olisi kiva nähdä :)

  VastaaPoista
 3. Voih, mä en pidä semmoisia niin en kyllä voi tarkkaa sanoa :/ yritän välttää turhan tarkkaa kirjaamista kun perusteet on kunnossa ja vaaka+peili näyttää kehityksen. Mutta voin laittaa eilisen niin tarkkaan kun muistan!

  Ja hirvenlihaa tuo on, aika lähellä arvaus! Uunissa kermassa paistettu kypsäksi ja selkärankapala oli mm. mukana!

  VastaaPoista