maanantai 31. tammikuuta 2011

Selkärääkkiä ja muutoskuvatus

Tänään tein 4h yöunien jälkeen selkä-hauistreenin. Kesti vain tunnin eikä tuntunut edes pahalta! Tulokset nousi lähes joka liikkeessä, osassa tein tarkoituksella eri tyylillä niin ei voi verrata. Tässä suoritus:

- kulmasoutu käsipainolla  3x9x28kg molemmille käsille
- ylätaljaleuat  3x6x70kg
- Hauiskääntö tangolla, keskitetysti  10,10,8x20kg
- Alataljaveto kapealla kahvalla, venytyksestä pieneen rutistuspitoon 3x10x40kg
- Hauikset ristikkäistaljassa 13,10,10x17,5kg
- pyramiditreeni käsipainoilla hauiksille, ei taukoja 10x4kg 10x5kg 8x6kg 6x7kg 6x6kg 8x5kg 8x4kg

Lopputuloksena; selkää vihloi ja kynä ei pysynyt kädessä. Iho oli kauttaaltaan punainen käsistä ja suonet pullotti pelottavan näköisesti. Halutti itkeä, mutta iso tyttö ei itke. Ainakaan kivusta!

sain vanhoja kuvia tänään koneelleni ja löysin hyvän vertailukuvan. Eka kuva otettu 2,5v sitten ja jälkimmäinen tänään. Painoeroa n.7kg, rasvaprosentissa ei isoa muutosta. Vyötärö 4cm, reidet 5cm, lantio 4cm ja hauikset 4cm isommat. pohkeet ehkä 1-2cm isommat, en tiedä varmasti ja selästä en osaa sanoa muuta ku ainakin rintaliivit on 5cm isommat ympärykseltään nykyään. Eli aika tasaisesti tullut senttejä! Vyötärö varmaan pienempi jos söisin pari päivää vähemmän ja vähemmän turvottavaa ruokaa, mutta enpä jaksa testata. Housut mahtuu vielä jalkaan joten nou hätä! Seuraavaksi tulee taas treeniopastusta!

7 kommenttia:

 1. Ehdottomasti parempi nykyään :)

  VastaaPoista
 2. onko 4 dl maitoa päivässä paljon jos on dietillä :)

  VastaaPoista
 3. voi vitsi, aina pakahdun kun lueskelen sun blogia. Kunpa saisi itsekkin kunnon draivin päälle, ollut kadoksissa nyt kuukauden :/ Ei treeniä, ei järkevää ruokavaliota. Ei myöskään painon tippumista, kiinteytymisestä puhumattakaan.

  VastaaPoista
 4. Hyvin olet saanut tulosta aikaiseksi! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi; miksi se olisi paljon? Kokonaisenergia ja makrojakauma on se mikä ratkaisee, ei yksi ravintoaine :) Jos muu puoli on kunnossa ja hyvin sujuu, niin en näe miksi olisi liikaa.

  Muille kiitos kommenteista, ja tsemppiä ja intoa omiin treeneihin! Tässä jatketaan vielä nykyisellä ohjelmalla ja ruokailulla pari kuukautta :)

  VastaaPoista