maanantai 3. tammikuuta 2011

Konvehtireseptit ja treenipäivitystä

Tässä tulisi sitten niitä konvehtireseptejä!

1: Piparkakku-cashew- suklaa
- Sulata tummaa suklaata ja laita silikonisiin konvehtimuotteihin vähän vajaaksi
- odota kunnes suklaa on puoliksi hyytynyt ja laita keskelle cashew-pähkinä ja piparimurua reilusti. Tasoita alaosa ja laita hyytymään

2: tuplasuklaa - lakritsikonvehti
- laita tummaa suklaata muotteihin ja odota kunnes on hieman hyytynyttä, kaada ympäri lautasen päälle ja anna valua pois suurin osa. Reunoille jää joka puolelle jonkin verran suklaata. Jähmetä jääkaapissa
- Sulata valkosuklaata ja laita sitä hieman pohjalle. Paina päälle pehmeää lakufudgea (tee itse tai osta kaupasta) ja täytä valkosuklaalla.

3: cashew-toffee
- Laita teflonpannulle 105g voita
- Lisää 2dl kermaa ja 2dl sokeria (osa fariinia jos haluat karamellisemman maun). Keitä välillä sekoittaen miedolla lämmöllä kunnes on paksuuntunut ja kokeile tiputtaa kylmään veteen pisara. Jos hyytyy tahmeaksi, toffee on valmista.
- Lisää pähkinämurskaa ja sekoita ja kaada sitten voidellulle leivinpaperille. Leikkasin itse neliöiksi ja laitoin kaksi palaa päällekäin rasiaan, palat olivat ohuita.

4: Valkosuklaa- kuivahedelmä- fudge
- Keitä pannulla 10g voita, 2dl sokeria, 1dl kuohukermaa
- kun toffeeta (edellisen testi), lisää 100g rouhittua valkosuklaata, ota hellalta ja sekoita. lisää myös haluamasi määrä pieniksi pilkottuja kuivahedelmiä.
- Laita voideltuun neliskanttiseen lautaseen/pieneen vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa

5: Suklaafudge
- Sama pohja
- 100g tummaa suklaata sekaan

Lisäsin koristeeksi pähkinää ja suklaata sulatettuna. Voi koristella miten vain! Helppoja ohjeita!


Sitten treeniin.
Hyvin on kulkenut tähän asti. Paino noussut puolisen kiloa kolmessa viikossa, eli ei paljoa, mutta treenipainot nousee huippuvauhtia. Joka kerta saa laittaa joka liikkeeseen joko lisää painoa tai lisätä toistoja. Joskus jopa molempia! Tän treeniviikon jälkeen laitan koko viikon ohjelmat painoineen näkösälle, niin näette vähän missä mennään :) Yläkroppa tulee siis pari kertaa viikkoon ja jalat (ja vatsa) kerran.

Unta on tullut 8-10h yössä mutta unirytmi on ihan sekaisin, nukkumaan joskus 2-4 välissä ja kympin jälkeen ylös aikaisintaan. Noh, nyt on loma joten antaa mennä vielä hetki näin! Päivisin käyn buffetlounaalla aina ja illalla tulee tehtyä kunnon evästä vielä kotona + kerran viikkoon on karkkipäivä, joten hyvin on syötykin. Kaikki nämä auttaa varmasti hyvin treenissä. Viime viikonloppuna käytiin taas Kreikkalaisessa syömässä, tällä kertaa otettiin kooste Kreikan ruoista, johon kuului 14 eri makua jaettuna n. 8 eri lautasannokselle. Tämä oli kahden annos ja maha täyttyi hyvin ja oli herkullista! Illalla vielä meni leffan ääressä irtokarkkeja, ja sunnuntain treeni olikin ihan huippuhyvä. Väsytti vähän, mutta voimatasot oli korkealla. Perjantain juhliminen ei paljoa painanut enää, onneksi.

Huomenna pitäis käydä tekemässä ohjelmani 3 viikon kolmas treeni, eli lyhyiden sarjojen penkkitreeni + dippi ja vähän olkapäitä. Pelottaa ajatuskin kun treenipaino on jo 60kg.. Vain 2 toistoa ja kaksi sarjaa tuolla painolla, mutta silti! Ikinä en ole tehnyt ennen ja saa nähdä teenkö vieläkään. Huh.

Ensi postissa siis tarkka treeniohjelma tältä viikolta sekä herkullisia ruokakuvia, joista herkullisimman näköiseksi äänestetyn reseptin laitan myös seuraavaan postaukseen näkösälle!

Hauskaa Uutta Vuotta kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti