keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Uusi vuosi - uudet lupaukset?

Oletko tehnyt niitä? Siis lupauksia?
Mä en.

Tavoitteita on paljon tulevalle vuodelle ja asioita joita aion tehdä, mutta mitään erityistä en aio luvata. En halua pudottaa painoa 5 kiloa, en opetella nukkumaan paremmin (Se tulee jos on tullakseen, ja kyllä mä aika usein nukun hyvin), en stressaamaan vähemmän (koska nykystressin määrä ei ole edes paha), en opettele kokkaamaan (osaan jo tarpeeksi hyvin) jne.

Sen sijaan ajattelin tehdä listaa asioista joita haluan tehdä tai osata tänä vuonna. Jos en onnistu, ei voi mitään!

1. Haluan treenitavoitteet kuntoon (aiempi postaus)
2. Aion kiertää maapallon ympäri lentäen
3. Teen parhaani parisuhteessa ja koulun kanssa
4. Olen onnellinen

En keksinyt muita, pahoittelen :)

Mulla on muuten tullut joku ihme himo hyytelöihin. Olen tehnyt appelsiinihyytelöä, marjahyytelöitä, päärynähyytelöä ym. Myös kiisseleitä on tullut tehtyä ja lihahyytelö on suurta herkkua! Yleensä kroppa kertoo mitä se tarvitsee ja siihen voi tulla pieni himo, kuten suolainen ruoka on maistunut aika paljon entiseen verrattuna, kun monta kuukautta jo kramppaillut. Magnesiumia syön myös, mutta suola näyttää auttavan samalla lailla. Myös iltaisin tulee mandariinin tai kasvisten tarve, johtuu ehkä väsymisestä ja haluan piristystä. Karkkia myös on dieetin jälkeen haluttanut enemmän, ehkä kroppa kertoo että rasvaa voisi hankkia pikkaisen lisää. Karkkia olen syönyt ja rasvaa hieman tullut, mutta ei pahasti vielä. Mutta, se iso mutta; mihin ihmeeseen kroppani tarvitsee liivatetta???
En vain keksi sitten millään. Voisin hyydyttää pelkkää fun lightia, sillä se koostumus on se josta tykkään, maku tulee toisena. Ehkä tämä on joku villitys vain, tiedä häntä. Tänään tein muuten punaherukkahyytelöä, johon pohjalle kokonaisia kohmeisia maroja ja päälle marjamehu-herukkasose-liivatenestettä peittämään marjat reilusti. Olipa kirpsakkaa, mutta niiiin hyvää!

Muuten, huomaa että kilpailut, joissa ei ole konkreettista palkintoa keräävät paljon vähemmän ääniä kuin muut :D
Voisin sanoa siis, että huomiseen mennessä sanoneiden kesken lahjoitan risteilylahjakortin.Se on voimassa vain tammikuun, mutta sillä pääsee myös viikonloppuisin tallinkin tai siljan risteilyille Tukholmaan tai Tallinnaan ja myös Turusta tukholmaan. La aamuna lähetän koodin onnekkaalle joka voi varata risteilyn. Kortti tulee postissa seuraavalla viikolla hetipikaa. Jos hauamalle risteilylle ei ole tilaa, pahoittelen, mutta en voi ostaa lisäpaikkoja :/ Kannattaa silti kokeilla!

4 kommenttia:

 1. olipa lohduttavaa lukea ja huomata etten ole yksin kummajaisuuksieni kanssa :D reipas vuosi takaperin iski samanmoinen hyytelöhekuma ja hyydyttelin enimmäkseen sellaista kirpeätä funlight mehua, jota ei valitettavasti enää ole aikoihin myyty missään.. hyydykkeihin upposi myös juurikin hedelmiä ja marjoja ja joskus tein hyydykettä jogurteista ja jopa limsasta :D Ja yhtä nopeasti kun tuo hyytelöhimo iski se myös katosi, eikä sen jälkeen ole tullut vastaavia himohäiriöitä.. siis hyytelön suhteen, muutoin saatan kyllä hurahtaa yhtäkkiä johonkin ruoka-lajiin taikka raaka-ainekseen hetkellisesti niin että syön sitä kyllästymiseen asti kunnes himo vaihtuu aineksesta toiseen. :)

  VastaaPoista
 2. Mikä kilpailu, multa on mennyt ihan ohi? :o

  VastaaPoista
 3. Edellisestä postista saa äänestää herkullisimman näköisen ruoan, jonka reseptin sitten laitan näkösälle :)

  Ja joku äänestänyt saa tuon risteilylahjakortin.

  VastaaPoista
 4. Huomasin, että rahkassa on 5g sokeri/100 grammaa, mitä olet mieltä jos dieetillä syö rahkaa 450 g/pv ja maitoa 4dl/pv, tuleeko siitä liikaa sokeria? :)

  VastaaPoista