sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Toiveita?!?

Nyt toiveita kehiin! Ensi viikolla ajattelin ottaa treenikuvia ja samalla opastaa vähän oikeaan tekniikkaan pt:ni kanssa, joten jos on jokin liike epävarma tai muuten vain haluat kysyä siitä jotain, niin nyt on hyvä hetki kysyä! Muista että tyhmiä kysymyksiä ei ole :)

Kysymysten määrästä riippuen vastaan kaikkiin tai osaan, joten kannattaa olla nopea!

10 kommenttia:

 1. Maastavedon tekniikka, kulmasoutu tangolla ja ylätalja leveällä myötäotteella kiinnostavast :P
  Ko. liikkeet takkuaa usein mulle tekniikan vuoksi.

  VastaaPoista
 2. Hei sannuli! Nämä kysymykset ei nyt ihan liity tähän postaukseen, mutta kysynpä silti. Innostuin viime kesänä salilla käynnistä oikeen kunnolla, kiitos sinun blogisi :) Ennen tätä olin käynyt pari vuotta bodypumpeissa yms, myös salilla silloin tällöin. Tällöin painoin 48kg/165cm. Tein aluksi 1-jakoisella ohjelmalla, josta melko pian vaihdoin 2-jakoiseen. Nyt käytössä 4-jakoinen.Lisäksi teen 30min aerobisia/3x vkossa ja käyn parilla joogatunnilla. Hyötyliikuntana kävelya 2-6 km pvässä. Ruokavalio on ainakin omasta mielestäni kunnossa, paljon olen lukenut tietoa blogeista ja pakkotoiston sivuilta. 150-170 g proteiinia, 55-60g rasvaa ja loput sitten hiilareista aktiivisuuden mukaan. Hiilarit tulee kaurahiutaleista, palkkarista, kasviksista, näkkäristä ja parista hedelmästä silloin tällöin. 2100-3000 kaloria syön päivästä riippuen. Herkkujen perään en ole ikinä erityisemmin ollut, joten ne olet jättänyt ruokavaliostani kokonaan.
  Nyt painan 55 kg. Treenipainot ovat nousseet joka viikko. Onko mahdollista, että edes osa näistä kiloista olisi lihasta? Housut eivät kiristä, joten tuskin kaikki tämä läskiäkään voi olla?! :D Onko aerobista liikaa? Syönkö liikaa/ liian vähän lihasten saamiseksi?

  Olisin todella kiitollinen jos voisit auttaa tietämätöntä!

  tv.toinen tyttö oulusta

  VastaaPoista
 3. Rinnalleveto olisi kiva. Äärimmäisen haastava liike noin teknisesti ainakin minulle! Opiskelu on järkyttävän hidasta, joten jos sinulla on kokemusta rinnallevedosta, niin laitathan vinkkiä tulemaan.

  VastaaPoista
 4. Ylätalja leveällä otteella! :) ja ojentajat taljassa... saan likkeen tuntumaan sitä tehdessä, mutta vielä kertaakaan ko liikkeestä ei ole ollut paikat kipeänä seuraavana päivänä.. :(

  VastaaPoista
 5. Maastaveto ja kulmasoutu käsipainolla!

  VastaaPoista
 6. Kyykky ja penkki ois kiva nähdä tekniikkaopastuksessa: ovat niin hyviä liikkeitä, mutta teknisesti ehkä vähän haastavia!

  VastaaPoista
 7. Kiinnostais kans tuo kulmasoutu kässäreillä ja olkapäille suunnatut liikkeet - vinkkejä kaivataan! :)

  VastaaPoista
 8. teholiikkeitä pepulle!

  VastaaPoista
 9. Anonyymille unohtui vastata; en isompaa neuvoa ala tähän kirjoittaan, mutta hyvältä näyttää pääpiirteittäin! paino nousee rauhallisesti, tulokset nousee ja liikuntaa tulee sopivasti. aerobista 1,5h viikkoon ei kyllä ole yhtään liikaa ja jooga on vain palauttavaa kehonhuoltoa. Jos paino nousee rauhallisesti jatkossa niin et sinä liian vähää syö. Onnea ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Täältäkin toivotaan teholiikkeitä pakaroille :D

  , Nadja

  VastaaPoista