tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pikapäivitys viikonlopulta!

Torstaina lensimme siis Helsinkiin kultani kanssa. Matka alkoi kentältä suoraan salille Jumboon ja sen jälkeen ihana kylpyläreissu, joka tuli tarpeeseen. Salitreeni meni ihan pieleen kun joka paikkaan sattuu ja voimat pois, kroppa ihan tukossa ja tyhjänä. Onneksi tulee tankkaus kohta! Kaloreita n.1700 arviolta.

Perjantaina oli visiitti eläintarhassa, samoin kävelyä paljon sekä salitreeni. Kalorit arvioiden ilman laskuria 1600 ja liikuntaa reilusti siis, enimmäkseen kävelyn muodossa.


Lauantai oli kisapäivä! Ja edessä "pieni" tankkaus! Listalla hotelliaamupala, irtokarkkeja, proteiinipatukoita, irtokarkkeja, mehujäätelö, proteiinipatukoita, paria eri leikkelettä puoli pakettia, irtokarkkeja, siideriä, nepalilainen ruoka ravintolassa, irtokarkkeja, viiniä ja siideriä jne.
Hyvin upposi ihan hirveä määrä energiaa, arvio 5000-6000kcal.


Sunnuntai levättiin ihan kunnolla sekä tehtiin pikavisiitti järvenpäähän. univelkaa oli paljon ja olo heikko siksi. Seuraava yökin meni vähillä unilla kun oli aamulento takas Rovaniemelle.


Maanantaina kulki treeni hyvin! Tankkaus meni perille ja voimia oli paljon enemmän kuin edellisellä viikolla. Jännitti vain seuraava aamu kun pääsi vaa'alle pitkästä aikaa.


Mutta sitten tänään, aamupaino 55kg! Eli alin tän dieetin aikana. vaikka olen nostanut hiilreita ja reissu meni vähärasvaisella ja tuli yksi megatankkauspäiväkin. Onpa hieno olo! Kävin myös hierojalla ja jalkoihin meni 2h aikaa, oli niin käsittämättömän jumissa toinen etureisi. Muutkin paikat oli myös tukossa, penikkatautia ym. mutta vasen etureisi niin pahasti, että lateraaliset kalvot oli niin pahasti kiinni, ettei sormilla saanut hierottua. pitää vissiin varata uusi aika....


Tänään sitten takas Ouluun ja loppuviikko siellä. Dieetti jatkuu, hiilareita on nostettu paljon ja aamuaerobiset lopetin, sen sijaan teen muutaman lenkin päiväaikaan, mielellään nekin pyörällä kun on nuo pohkeet pipit. Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voisitko laittaa jotain tarkempaa liikuntapäiväkirjaa vaikka edelliseltä tai tältä viikolta? Tai vaikka tohon viestiin vaan laittaa miten oot liikkunut nyt jollain viiikolla tai tällä viikolla :)

    VastaaPoista
  2. Laitan seuraavaan päivitykseen viime viikon liikuntoja mukaan :)

    VastaaPoista