torstai 28. huhtikuuta 2011

VIIKON ESIMERKKITREENIT

käytän nyt tätä viikkoa ja laitan suunnitellut mukaan jo, kun tuo viime viikko oli niin poikkeuksellinen reissun vuoksi. Laitan myös muut kehonhuoltoon ym. liittyvät asiat, vaikkei niitä voi liikunnaksi mieltää :)

MA:
- 1h 10min salitreeni (rinta-hauis-jalat)
- 30min kävely

TI:
- 1h 10min kävely
- 1h salitreeni (selkä-olkapäät-vatsa)
- 2h hierontaa

KE:
- 50min reipas pyöräily
- 15min hierontaa

TO:
- 1h reipas pyöräily
- 40min kevyehkö salitreeni (rinta-takareidet-hauis, jätin etureidet pois jumien takia)
- 25min venyttelyä

PE
- 35min reipas pyöräily
- 45min kävely

LA:
- 1h salitreeni (selkä-ojentajat-pohkeet)
- 10min pyöräily/crosstrainer

SU:
- 35min kävely
- 20-30min aamulenkki (hölkkä tai reipas kävely, en tiedä vielä)
- venyttelyä

Tuo oli muuten aika tavallinen, mutta kävelyä vähemmän kuin normaalisti ja pyöräilyä enemmän kuin normaalisti, kun Oulussa olen monta päivää. Hierontaa ei myöskään joka viikko tule noin pitkänä, mutta monta lyhyempää yleensä on (kiitos tästä kullalle taas :))

Liitän tähänkin vielä uusimmat kuvat, kun niin harvoin jaksan noita kokovartalokuvia alkaa ottaan niin on vain "osakuvia". Kokovartalokuvat kyllä aion ottaa viim. ensi viikolla kun tulee 2kk dieettiä taakse!Loppuun myös huippuherkullinen aamupala parin viikon takaa. Kyseessä kaurapuuro, jossa mausteena kanelia ja päällä trooppista hedelmäsalaattia. Salaatissa on pitahayaa, viinirypälettä, luumua, kiiviä, papaijaa, passionhedelmää ja rambutania ainakin. Liemessä on rom*köh köh*mia, makeutusainetta, kanelia, vaniljaa, passionmehua. Todella hyvää!!


En muista myöskään olenko laittanut tätä kuvaa vielä, pahoittelen jos on. Salaattia, paahdettuja juureksia, täytettyjä herkkusieniä, punaviinikastiketta, paistettua viikunaa ja naudanfilee-pihvi. Jälkkäriksi trooppista hedelmärahkaa (sama setti ku puurossa). Juomana fanta light, sopi väritykseen ;)


Psst. aamupaino oli 54,5kg, tankkaus onnistui loistavasti siis!

6 kommenttia:

 1. Onko noista osa ns. hyötyliikuntaa tai että oot esimerkiksi pyöräillyt jonnekkin tms..

  VastaaPoista
 2. Ai että oot kyllä niin upeassa kunnossa jo! Kiinnostaisi tietää millaisilla painoilla teet kaikkia liikkeitä, vaikka tiedän kyllä että body fitneksessä ja kehonrakennuksessa tuntuma on salitreenissä egopainoja paljon tärkeämpää :)

  VastaaPoista
 3. On tietenkin, käytän kaikki ajat hyväksi näin koulukiireen, lomakiireen ja muun hässäkän keskellä :) Eli aina kun jonnekin voi mennä pyörällä tai kävellen, virtaa riittää ja aikaa on niin menen! Yleensä otan ne kuitenkin aerobisina ja vedän kovasti :P Säästää aikaa ja liikuntaa tulee enemmän kun pelkästään "lähdenpä lenkille" ajattelulla.

  vaihdan nyt ohjelmaa salilla niin laitan painoja siinä samassa näkösälle! Myös uusi kisa tulee, olkaa kuulolla ;)

  VastaaPoista
 4. Eihän pyörän mallilla ole mitään merkitystä jos mietitään sen tehokkuutta :D?

  VastaaPoista
 5. Huonompaa pyörää on raskaampi polkea, eli sulta lähtee enemmän tehoa samaan matkaan ;)

  VastaaPoista
 6. Ai että tuli nälkä kun katteli tota naudan pihviä =)

  VastaaPoista