keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Tankkauksen jälkeiset päivät

Nyt on sitten mennyt jo muutama päivä sunnuntain tankkauksesta. Paino nousi sunnuntai-illaksi 59,5kg päälle, ma aamulla se oli enää 57,6kg ja seuraavana aamuna 56,6kg. Eli aika paljon lähti nestettä 1,5 päivän aikana. Tänäaamuna vielä vähemmän, oikeastaan alimmalla tän dieetin aikana, jes! Tässä näkyy tankkauksen vaikutus ja muutenkin painonpudotus dieetin aikana:Aika vähän nousi loppujen lopuksi ja tippui hirveän nopeasti alas, joten jos paino putoaa samoilla tehoilla niin seuraava tankkaus on vielä astetta kovempi. Pitää tällä lailla tutkia kropan toimintaa ja miten se reagoi mihinkin :) Maanantaina oli muuten aineenvaihdunta ylikierroksilla, hiki oli koko ajan ja ruumiinlämpi yli 37 astetta koko päivän. Nälkä oli myös koko ajan, toisin ku normaalisti dieetillä, tiistaina ei enää oikeastaan ollenkaan. Eli vähän joutui kärsimään siitäkin tankkauksesta sitten seuraavana päivänä :) jännitti paljon että tippuuko paino normaalisti, mutta onneksi tippui. Puuroa oli ihana syödä parikin annosta, seuraava tankkaus on sitten enimmäkseen erilaisia herkkupuuroja :P Haaveilen jo mielessäni kaikista vaihtoehdoista:
- banaania ja mehukeittoa
- omenaa ja kanelia
- kuivattua luumua ja kanelia
- mansikkaa ja mehukeittoa
- banaania ja mustikkasosetta
- mansikkaa ja raparperia ja mehukeittoa
jne.. ja kaikkiin paljon raejuustoa!

Noh, pitää tehdä kahta enemmän töitä että kerkeää saada vielä yhden hiilaritankkauksen keväälle :D Pääsiäisenä menen siis Helsinkiin ja sillon ei ole laskuria, syön vain kevyesti ja treenaan normaalisti, lauantai on sitten vapaan syömisen päivä. Sillon menee varmaan proteiinipatukoita ja ravintolaruokaa eniten. Ja ehkä suklaamunia vähän :P

Viimeinen tankkaus (varmistettu) on toukokuussa, jolloin menen ihan satavarmasti kiinalaiseen syömään yongshi-buffetin jättikatkaravuilla, muilla mereneläville, herkkulihoilla ja -kastikkeilla. Siitä olen haaveillut jo kuukauden :D ja vielä toinen pitää odottaa ennen ku pääsee, mutta maistuupa sitten paremmalta! No joo, pitäskö puhua treeneistä välissä eikä vain haaveille herkkuruoasta... Uusi 3 viikon kova treenijakso alkoi nyt, jako on tämmöinen edelleen:

1. Rinta-Reidet-Hauis (penkkiä ja kyykkyä 4-6 sarjaa, muita 3-4)
2. Selkä,leveys-Ojentajat-vatsa
3. Rinta-Reidet-Hauis
4. Selkä,paksuus-Olkapäät-Pohkeet

Lisäksi teen tältä viikolta alkaen 2-3x HIIT -lenkin aamulla ja käyn 1-2x viikossa jonkinlaisen lenkin. Määrä voi vähentyä riippuen miten paino putoaa, viime viikollaki jätin suurimmanosan treenin jälkeisistä crosstrainer-pätkistä pois kun  paino tippui ilmankin ja jätin paukkuja treeneihin. Tänään oli myös eka noista HIIT-lenkeistä ja kylläpä oli tuskaa! 220m kävelin, sitten 220m hölkkää ja sitten 220m juoksua. Sitten sama uudestaan. Syke nousi niin korkealle ettei kerenny laskea hirveästi kävelypätkän aikana ja kolmannen pyrähdyksen jälkeen olin ihan naatti. 13min tiukka puristus näin ekaksi, seuraavalla viikolla sitten yksi kierros lisää jne. Toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti