maanantai 7. maaliskuuta 2011

Eka päivä

Nyt on sitten ensimmäinen päivä takana!
Eilen illalla ja tänä aamuna tein mittauksia. Viikonloppuna oli bileet ja erittäin vapaan syömisen päivä, ja karkkia meni ehkä se 100g ja lisäksi kakkupala ja sipsejä + muuta pientä naposteltavaa. Sunnuntaina aamupaino olikin 62,2kg :D Tosin nestekierto toimii ilmeisesti ihan hyvin, kun seuraavana aamuna, eli tänään siis, paino oli jo tippunut 61,4kg. Eka inbody tulee olemaan muuten vasta 2vkon jälkeen, kun saan ilmaisen mittauksen ja kun noi on niin arvokkaita ja mulla opiskelijabudjetti, niin jätän tän ekan välistä. Ei siinä kahdessa viikossa niin hirveän paljon kerkeä tapahtua ettei suuntaan näkisi.

Tässä vähän alkumittauksia:

paino: 61,4kg
Rinnan ympärys levossa: 95cm
kainalon alta mitta selkä levitettynä: 101cm
Vyötärö: 71cm
Lantio: 97cm
Reidet o/v: 58cm/57cm
Pohkeet o/v: 38cm/39cm
Hauis o/v: 33cm/32,5cm
Maha, navan kohdalta 79cm

Vähän on masu turvoksissa vielä, mutta eiköhän tuo ala normalisoitua tässä parin viikon aikana kun ruokamäärä vähenee. Muista mitoista oli positiivisesti yllättynyt, kaikki oli kasvaneet hyvin ja nekin mitkä luulin pysyneet samana (pohje ja hauis) olivat kasvaneet alkuvuodesta 1-2cm.

Päivän treeninä oli penkki-kyykky voimatreeni. Lisäksi kävelyä tuli 30min ja kotitöitä hieman. Päivän ruoat oli aika lähellä mitä suunnittelin, kylläkin kellonaikamuutoksia ja hieman muutakin tuli kun nukuin niin pitkään :) Tarkat ruoat voi nähdä http://www.kalorilaskuri.fi/ sivun blogista SannaKetonen. Sieltä voi seurata päivittäistä ruokailua, mutta tännekin kyllä aina päivitän myös niitä ruokailuja!

Liikunnoista tuli tällaiset tänään
- Kävely salille: 15min
- Salitreeni: 70min
- Crosstrainer: 10min
- Kävely kotiin: 15min

Sykemittaria piti käyttää, mutta nyt kun sen hain valmiiksi niin tietenkin paristot on loppu. Ja menee 1-1,5 viikkoa että saa uuden! Ja ihan satavarmasti on myös siitä ite mittarista paristot loppu, joten jätän tällä kertaa mittarit kotiin ja liikun muuten vain. Arvioin kuitenkin varmasti tarpeeksi hyvin, kun viime kisoihin käytin tuota koko ajan ja muistan hyvin ulkoa eri arvoja. Ja kun kalorimäärää ei säädetä liikunnan mukaan vaan se on vakio, ja liikunta tulee vain ekstraksi, niin ei tuosta niin suurta vahinkoa tule, isoin ongelma on arvioidun ja toteutuneen painonpudotuksen ero sitten kalorilaskurissa, mutta olkoon. Kunhan toteutunut on tarpeeksi hyvä niin mittarittomana pärjään ;)

3 kommenttia:

 1. Ainakin Suunnon sykevöihin ja mittariin se patteri on helppo vaihtaa itsekin. Yleisin käytössä oleva patteri taitaa olla CR2032, niitä löytyy ainakin Biltemasta ja Clas Ohlsonilta. Kolikolla tai veitsellä vaan se pohja auki ja uus tilalle, parin minuutin homma :) Itse ainakin saan paremmat tehot irti treenistä sykemittarin avulla.

  VastaaPoista
 2. Meinasin just kysyä, että miten voi kestää noin kauan jos tarkoitit, että sää uuden pariston? Täällä Oulussahan mikä tahansa kelloliike vaihtaa mittariin pariston odottaessa ja nykyään vaihdan itse kun en mittaria uidessa tms käytä niin tiivisteen kanssa ei oo ihan niin justiinsa.

  , Nadja

  VastaaPoista
 3. Täällä Roissa ei ole valtuuttettua ja kaikki lähettää ouluun.. ja meen vasta perjantaiksi ouluun. Tai on täällä yks, ja just lomalla tietenkin. Soittelin kaikki paikat läpi :/ En tiedä jaksanko alkaa tuota mittaria ottaan käyttöön, ei mulla tehoista ole kiinni urheilusuoritukset :)

  VastaaPoista