maanantai 21. maaliskuuta 2011

Inbody -... -

Enpäs sitten laitakaan tuloksia, kun ei tuosta mittauksesta tullut mitään :( Käyn parin viikon sisällä kun saan ajan jonnekin, jossa osataan mitata. Voisi kuvitella että noin helposti se vain hoituu, mutta jos mittautetaan vaatteet päällä, kuivataan jalat sen sijaan että kostutetaan, jotta saisi paremman johtavuuden jne. niin eipä siitä mitään vertailukelpoista tulosta tule. Menen nyt sitten samaan paikkaan missä ennenkin käynyt, jos Rovaniemeltä ei löydy lähiaikoina aikaa ja hyvää hintaa.

Mutta siis, paino nousi tankkausten jälkeen 1,4kg, mikä oli odotettavissa :) Ensin päivä suolaisia tuotteita hirveän paljon ja plussia 500kcal ja sitten kulutuksen mukaan syöntiä ja yli puolet energiasta hiilareista. Paino nousi ensin kilon ja sitten 400g lisää. Nyt odotellaan tämä viikko että miten se laskee ja meneehän alemmas kuin ennen oli. Tavoite siis maanantaihin mennessä saada paino 58kg alle, mutta noita nesteitähän ei voi aina niin kontrolloida, joten pitää katella kuntoa tän pöhön alla :P

Tällä viikolla tulee sitten kunnon aerobisia jo mukaan, ennen poljin crossaria 40min viikkoon + kävelin ja tein lyhyitä pyörämatkoja.
Tälle viikolle on sitten luvassa 4x30min raskas pyöräily, 4x70min salitreeni, 20-40min crosstraineria ja yksi puolen tunnin lenkki sekä paljon kävelemistä. Viikon keskivajeen yritän saada 600kcal/pv tasolle. Katsotaan!

Tässä vielä iltapalaherkkuni:
- 500g salaatti, kurkku, tomaatti
- 25g jogurtti-valkosipulikastike
- 15g aurajuustomuru
- 200g jättirapuja paistettu 5g voita + rosmariinia ja suolaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti