torstai 10. maaliskuuta 2011

ti, ke ja to

Hyvin lähti nesteet liikkeelle lauantain tankkauksen jälkeen, joten tyytyväinen olen aamupainoon :) nälkä ei ole ollut kertaakaan dieetin aikana, yhtenä iltana kurni maha vähän, mutta muuten nälän tunnetta ei ole edes aamulla. Ei haittaa kyllä yhtään! Kiva syödä lepopäivinä hyviä, rasvaisia ruokia ja sitten treenipäivinä saa vielä herkutella puurolla, ei vois paremmin dieettiä keksiä mun makuun :D Tosin ite suunnittelin, joten ei ihmekään. Muuten vähillä hiilareilla olen pärjännyt kyllä, tuo treeniä ennen syöty puuro antaa virtaa treeniinkin, eikä ole väsyttänyt sen suhteen. univajeen korjaamiset vain on menny överiksi ja nukun 8-11h päiviä. Tosin tuokin muuttuu ens viikolla kun pitää taas mennä opiskelemaan aamusta...

Hirveä määrä rehuja tulee syötyä näin alkuun, että voi pikkuhiljaa totutella mahaa pienempiin annoksiin. Kroppa vähän sekaisin vähäisestä energiasta, mutta torstaina alkoi olo jo olla normaalimpi ja kroppa toimi paremmin. Lihaskivut on pahoja, mut onneksi on kotona hyvä hieroja, joka aukoo joka paikan vaikka päivittäin :) Kiitos kulta <3

Aamupainot laitan aina loppuviikosta laskurin kuvan avulla näkösälle! Kaloreita on tullut se 1600 /pvä. ja vajetta siis 450-650. Tankkaus tulee sitten kun tuntuu tarpeelliselta. Ens viikon lauantaina on kyllä vapaamman syömisen päivä, mutta en ajatellut muuta kuin kulutuksen mukaan ottaa. On kerta synttärit ja neljäsosa vuosisata tulee täyteen :O Hui.

Esimerkkiruokina tiistain lepopäivä:

11:45
maitokahvi, BCAA x4

13:00
pieni maitokahvi
saunapalvia, porsaanfilettä, kylmäsavuporoa 220g
parsakaali, herkkusieni, sipuli, aurakerma 520g

17:30
pieni maitokahvi

18:30
sama kuin yhdeltä, mutta 150g jauhelihaa lihaksi
mehukeittoa

23:00
maalaishyytelö 150g
salaatti 600g
mandarini, pieni porkkana
kylmäsavupoto 25g
kalaöljy 3g ja hera 10g

-->
155g proteiinia, 59g hiilareita, 80g rasvaa
1571kcal ja vaje -492kcal
rehuja 1,6kg (vähän meni yli tuon salaatin kans....)
lisäksi siis d-vitamiini, animalPak, kretiini ym. lisäravinteet.

Siinäpä se! Ja voin paljastaa että paino on pudonnut ihan ok :)

3 kommenttia:

 1. Mitä se haittaa vaikka syökin noin paljon rehuja? Kun kirjoitit, että "meni vähän yli tuon salaatin kanssa"...

  Mitä enemmän kasvikunnan tuotteita, sitä enemmän vitamiineja, kivennäisaineita jne :)
  Ja kasviksissa ei kuitenkaan ole energiaa juuri mitään.

  Itsellä mulla menee kasviksia reilu kilo päivässä, siihen lisäksi pari-kolme hedelmää (300-500 g) ja marjoja yli 500 g (pääasiassa pakastemansikoita näin talvella). Yhteensä siis parisen kiloa päivässä! Ei muuten ole flunssia tai muita tauteja näkynyt vuosikausiin ja luulen, että ainoa syy on runsas vitamiinien saanti! :)

  Mukavaa vkl:a!
  Marissa

  VastaaPoista
 2. Miksi päätit tehdä näin että vähän hiilareita lepopäivinä ja paljon rasvaa, ja treenipäivinä toisin päin? :)

  VastaaPoista
 3. Rehuja tulee vähän liikaa mun mahan takia, kun happolääkkeiden vuoksi on ruoansulatusvaivoja välissä :P Mutta mulla heittelee aika paljon noi kasvismäärät, yritän pysyä siinä 0,5-1kg päivässä, joskus vähän yli ja joskus ehkä alikin. Terveellisiähän ne on kyllä! Hedelmää ja marjaa tulee vähemmän, kun hiilaripäivinä en halua hedelmäsokerista kauheasti energiaa ja lepopäivinä pyrin saamaan kasviksista nuo vähät hiilarit. Marjoja kyllä tulee välissä syötyä myös.

  Hiilareiden avulla jaksan treenata paremmin ja samoin palautumisen vuoksi syön hiilaripitoista ruokaa treenin jälkeen. Muutenhan nuo aamu- ja iltaruoat on enimmäkseen rehuja ja vähän hedelmää (+proteiini tietenkin). Eli vähähiilarinen ruokavalio, jossa hiilarit kohdistetaan treenin ympärille ihan treenitehojen ylläpidon vuoksi :) Mulle toimii hyvin ja saa vaihtelua ruokailuun. Vähän samalla tyylillä olen muutaman viikon dieetannut aiemminkin.

  VastaaPoista