sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Synttärit meni, vanhuus tuli...

Eilen oli eka tankkauspäivä, ja noudatin vähän vähemmän fiksua tankkauskeinoa, nimittäin baarireissua :) Join kyllä viiniä ja kevytsiideriä vain ja karkkeja vain vähän, enimmäkseen samantyylistä ruokaa kuin dieetillä muutenkin; hedelmiä, kasviksia, dippiä ja juustoja. Ennen iltaa kävin salilla ja treeni kulki loistavasti. Söin pitkin päivää ruokaa ja synttärisalaatitkin syötiin raxissa päivällä :P Ilta meni ihan nätisti ja oli todella kiva nähdä kavereita pitkästä aikaa, varsinkin kun kohta lähden toiseen kaupunkiin taas pariksi kuukaudeksi. Kiitos kaikille seurasta!

Tänään on sitten hiilaripäivä vuorossa. Eilen kertyi plussia 600kcal, mukaan lukien juomat, tosin arvioin loppuillan eväät. Tänään syön kulutuksen mukaan, mutta mahdollisimman hiilaripainotteisesti, jotta huominen inbodymittaus olisi vertailukelpoisempi aiempiin nähden. Sitten onkin taas normidieettiä pari viikkoa luvassa, ja tavoitteena paino alle 57 kilon ennen seuraavaa tankkausta!

Huomenna tulee postaus inbodyn tuloksista, jos vain uskallan ja mittaus toteutuu. Eli todennäköisesti tulee, mutta älkää suuttuko jos ei onnistukaan :) Nyt lähden päiväkävelylle!

2 kommenttia:

  1. Olisiko sinulla jotain hyviä ruokaohjeita, mitä itsekin teet dietillä?

    VastaaPoista
  2. Treeniä ennen ja sen jälkeen syön puuron;
    - 40g kaurahiutale keitetään veteen
    - banaani tai omenakuutioita ja kanelia (kypsennän)
    - 150g raejuustoa
    - mehukeittoa muihin kuin omenapuuroon

    Salaatteja:
    - kaikenlaista rehua sekaisin + erilaisia juustoja, salaatinkastiketta, broileria/fetaa/kinkkua ym. tai raejuustoa. Aura-katkarapu-yrttivoi -salaatti meni esim. tänään :)
    - Sieniä, muita säilyketuotteita, fetaa, mozzarellaa, valkohomejuustoa, juustokuutioita, ilmakuivattua kinkkua ym. käytän myös

    lämpimiä ruokia:
    - juureksia keitetty tai uunissa + maustettu öljy
    - Valmiit pakastevihannekset + mausteita + kermaa/juustoa
    + jotain mieluista lihaa!

    Aika simppelejä ruokia syön, nautin juustoja aika reilusti nyt kun niitä kerrankin saa syödä (en ole aikoihin ollut vhh:lla). Kermaa (15% yleensä) käytän kastikkeeksi lorauksen ja maustan aina reilusti eri yrteillä ja mausteilla. Myös tomaattikastike on helppo ja vähähiilarinen ruoka, siihen sopii paistilihat ym.

    Voin kirjoitella aina välissä esimerkkejä ja otan kuvia, ei nuo ruoat niin hirveästi eroa muusta ruokailustani, syön vain harvemmin ja vähemmän!

    VastaaPoista